Σιντική: Αίτημα στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για παραχώρηση κτηρίου του πρώην ΚΕΓΕ στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Σιντικής


 Αίτημα προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατέθεσε η προηγούμενη δημοτική αρχή Σιντικής για δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Σιντικής μεμονωμένου κτηρίου εντός των εγκαταστάσεων του ΚΕΓΕ Σιδηροκάστρου, με σκοπό την παραχώρηση της χρήσης του στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Σιντικής.

Ο δήμος Σιντικής απέστειλε στο παραπάνω Υπουργείο, το αίτημα που υπάρχει από τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Σιντικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ιωσήφ Παναγιωτίδης τόνισε σχετικά: «να παραχωρηθεί η άδεια για δωρεάν χρήση του παραπάνω χώρου τον οποίο αναλαμβάνουμε να συντηρήσουμε και να ανακαινίσουμε με δικά μας έξοδα καθώς και να καθαρίσουμε τον χώρο πέριξ του οικήματος ώστε να μην δείχνει εικόνα εγκατάλειψης και να γίνει λειτουργικό. Δεσμευόμαστε δε να το επιστρέψουμε άνευ ετέρας οχλήσεως σε περίπτωση που το χρειαστείτε και το ζητήσετε χωρίς να δημιουργούνται υποχρεώσεις από εσάς σε αυτήν την περίπτωση προς τον σύλλογό μας λόγω της ανακαίνισης που θα πραγματοποιήσουμε. Στην περίοδο που διανύουμε με τις φυσικές καταστροφές να είναι καθημερινά στο προσκήνιο η βοήθειά σας θα είναι καθοριστική για την δική μας συμβολή στην ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος της πατρίδας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *