Σιντική: Η αντιδημαρχία κράτησε…18 ημέρες-Αποχωρεί ο Γ. Δήμου από την αντιδημαρχία Τεχ. Υπηρεσιών & αναλαμβάνει ο Λ. Κοκμένογλου

 


Με το…αριστερό φαίνεται ότι ξεκίνησε η νέα δημοτική περίοδος στη Σιντική, αφού μετά από 18 ημέρες παύει να είναι αντιδήμαρχος τεχνικών έργων υποδομών και ενέργειας, ο κ. Γιάννης Δήμου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Infonews24, το εν λόγω «χαρτοφυλάκιο» αναλαμβάνει ο κ. Λευτέρης Κοκμένογλου.

Να θυμίσουμε ότι ο νέος δήμαρχος Σιντικής Γιώργος Τάτσιος, στις 22 Δεκεμβρίου είχε ανακοινώσει τον κ. Γιάννη Δήμου, ως αντιδήμαρχο για την παραπάνω θέση και μετά από 18 ημέρες, ήρθε η αλλαγή. Τους λόγους για τους οποίους έγινε η αλλαγή στην παραπάνω αντιδημαρχία τους γνωρίζουν μόνο οι δυο άνδρες (Τάτσιος και Δήμου).

Να θυμίσουμε ότι εκείνη τη χρονική στιγμή, ο κ. Τάτσιος, είχε ανακοινώσει τον κ. Κοκμένογλου ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τη λειτουργία των κτηνοτροφικών μονάδων και για την επίλυση των προβλημάτων τους και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναζητάει ο αντικαταστάτης.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να οριστούν και επίσημα οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σιντικής, με την απόφαση να δημοσιεύεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *