Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής, στις 7 το βράδυ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

 

 

1          Αποδοχή και παραλαβή της μελέτης με τίτλο ¨ Μελέτη ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Κερκίνης¨. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Δεβετζής)

2          Παραλαβή της μελέτης με τίτλο ¨ Μελέτη συνολικής θεώρησης αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης και ανάδειξης του οικισμού Κερκίνης¨ . (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Δεβετζής)

3          Υποβολή πρότασης με τίτλο ¨ Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Κερκίνης¨ στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη Ελλάδας 2007-2013 . (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Δεβετζής)

4          Εξειδίκευση των απαιτούμενων μελετών και έργων για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου “Εκπόνηση μελετών για την αξιοποίηση και ανάδειξη της Λίμνης Κερκίνης” (κωδικός MIS 423507) σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής παρακολούθησης. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Δεβετζής)

5          Έγκριση  του 2ου ΑΠΕ του έργου  «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ Τ.Κ. ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ». (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Δεβετζής)

6          Συνδρομές του Δήμου σε εφημερίδες και περιοδικά για το έτος 2015. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Μελαδίνης )

7          Εκμίσθωση έκτασης 6.176 τ.μ. από το υπ’ αριθμ. 910 β τεμάχιο του αγροκτήματος Αγκίστρου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Μελαδίνης )

8          Εκμίσθωση έκτασης 4.737  τ.μ. από το υπ’ αριθμ. 939 ζ τεμάχιο του αγροκτήματος Αγκίστρου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Μελαδίνης )

9          Εκμίσθωση έκτασης 1.060 τ.μ. από το υπ’ αριθμ. 815 τεμάχιο του αγροκτήματος Ανατολής. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών  κ. Μελαδίνης )

10        Ορισμός συμβούλων (2 τακτικών και 2 αναπληρωματικών) μετά από κλήρωση για τη σύσταση επιτροπής παραλαβής  στο Δήμο Σιντικής για τα έργα αξίας μέχρι 5.869,41€ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α για το 2015. (Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος )

 

11        Ορισμός συμβούλων (1 τακτικού και 1 αναπληρωματικού) μετά από κλήρωση για τη σύσταση επιτροπής παραλαβής στο Δήμο Σιντικής για τα έργα αξίας πάνω από 5.869,41€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για το 2015. (Εισηγητής ο κ. Πρόεδρος )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *