Συνεκπαίδευση της Π.Υ. Σερρών, του Π.Κ. Σιδηροκάστρου και της ΔΕΣΦΑ στον Προμαχώνα


Οι σύγχρονες προκλήσεις, επιβάλουν την καθημερινή ενημέρωση και επιμόρφωση του πυροσβεστικού προσωπικού, έτσι ώστε να είναι σε θέσει να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες παροχής βοηθείας στους πολίτες. Ένας λόγος παραπάνω, όταν οι εκπαιδεύσεις αυτές γίνονται σε συνεργασία με ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, σκοπεύοντας στην ανταλλαγή εμπειριών, τεχνογνωσίας και σύσφιξης των διαπροσωπικών σχέσεων.

Σε αυτά τα πλαίσια πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 28 Μαΐου, συνεκπαίδευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου με το προσωπικό της ΔΕΣΦΑ, στο διασυνοριακό βανοστάσιο Φυσικού Αερίου στον Προμαχώνα Σερρών.

Εκτός από τους χρόνους ανταπόκρισης, οι οποίοι πραγματικά εντυπωσίασαν, εξετάστηκαν και δύο πιθανά σενάρια πυρκαγιάς εντός και εκτός του περιφραγμένου χώρου του βανοστασίου.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου λειτουργώντας επαγγελματικά απέδειξαν για άλλη μια φορά την άμεση ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση βιομηχανικών ατυχημάτων, ενώ οι οικοδεσπότες υπάλληλοι της ΔΕΣΦΑ, άρτια εκπαιδευμένοι, εξασφάλισαν την άριστη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ασκήσεις αυτής της βαρύτητας πραγματοποιούνται τακτικά εδώ και χρόνια, εξασφαλίζοντας την ετοιμότητα του προσωπικού των δύο Υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *