Σύλλογος Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης : Εορταστικές Ευχές και Γνωστοποίηση Εκδηλώσεων

Με αφορμή την επικοινωνία μας αυτή για τη νέα χρονιά και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς…

ευχόμεθα σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. Παράλληλα σας γνωρίζουμε τις εκδηλώσεις που έγιναν και αυτές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες σας και τις υποχρεώσεις μας ως ΔΣ αλλά και την εν γένει κατάσταση που όλοι βιώνουμε, με την ελπίδα ότι θα τις τιμήσετε με την παρουσία σας και την υποστήριξή σας.

Στο διάστημα που πέρασε, είχαμε τις παρακάτω δραστηριότητες:

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  Ο Σύλλογός μας που διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο ΑΧΕΠΑ, εκπροσωπήθηκε δυναμικά από μέλη και φίλους εθελοντές Αιμοδότες στη 13η Λαμπαδηδρομία για τη Διάδοση της ιδέας της εθελοντικής Αιμοδοσίας, που οργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης της οποίας είμαστε μέλη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ (Κυριακή 08/11/2015).Πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή στο Μελένικο – Μονή Ροζινό – Πετρίτσι με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Για το επόμενο διάστημα ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ είναι οι παρακάτω:

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

α.         Συμμετοχή στο διήμερο (1 και 2 Δεκεμβρίου) Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δημαρχείο Θεσ/νίκης για την ενδυνάμωση της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Αιμοδοτείτε και δηλώνετε «για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου ΡΟΥΠΕΛ».

            β.         Παρασκευή 11/12/2015, ώρα 7 μμ. Παρουσίαση του βιβλίου της συμπατριώτισσάς μας κ. Αικατ. Κουμλίδου ‘’ΜΕΛΕΝΙΚΟΝ «…των Ελλήνων οι κοινότητες»’’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ιστορίας Θεσ/νίκης (Μέγαρο Μπίλλη – Πλατεία Ιπποδρομίου).

            γ.         Κυριακή 20/12/2015,.11.00 πμ – 3.00 μμ τα μέλη του ΔΣ σας περιμένουμε με ζεστό κρασί. καφέ και εδέσματα στο γραφείο του Συλλόγου (Τσιμισκή 11 – 6ος όροφος) για Ανταλλαγή Ευχών και την Προσφορά του Περισσεύματος της Αγάπης σας για ενίσχυση αναξιοπαθούντων.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ  Την Κυριακή 31/1/2016 και ώρα 11.15 πμ, θα γίνει η καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Θεσ/νίκης, Αγίας Σοφίας 3 – 1ος όροφος. Την τελετή θα ευλογήσει με την παρουσία του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος, ο οποίος προηγουμένως θα τελέσει την πρώτη Θ. Λειτουργία και Αρτοκλασία για τους Σιδηροκαστρινούς της Θεσσαλονίκης στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά. Στην ανωτέρω εκδήλωση, ο Σύλλογος θα βραβεύσει τους εθελοντές Λαμπαδηδρόμους και τους Πρωτεύσαντες Σιδηροκαστρινούς μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας. (Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ).

ΜΑΡΤΙΟΣ  Κυριακή 6/3/2016. Αποκρηάτικη Συνεστίαση σε χώρο που θα ανακοινωθεί σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι 15 Φεβρουαρίου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ  Κυριακή 8/4/2016. Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Μάχης των Οχυρών με εξόρμηση στο Ρούπελ και κατάθεση στεφάνου. Εκκίνηση λεωφορείου από την πλατεία Αριστοτέλους, (άγαλμα Βενιζέλου)  ώρα 8.15 πμ.

ΜΑΪΟΣ   Ημερήσια εκδρομή σε προορισμό που θα ανακοινωθεί σε όσους εκδηλώσουν τηλεφωνικά ενδιαφέρον.

ΙΟΥΝΙΟΣ  Τετάρτη 22/6/2016. Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Ιστορικής Μνήμης για την απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου την 27 Ιουνίου 1913, με ομιλία σε χρόνο και τόπο που θα καθοριστεί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  Τρίτη 30/8/2016. Οι απανταχού Απόδημοι Σιδηροκαστρινοί ανταμώνουμε στο Σιδηρόκαστρο για συνεστίαση μετά το πέρας της περιφοράς της εικόνας της Αγίας Ζώνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ στα τηλέφωνα: Β. Σπάση-Παπαγεωργίου 6944740562, Όλγα Στελλάτου 6938217874, Ν. Εμμανουηλίδης 6944411122, Κατ. Τοπολίγκα 6979196455, Αλ. Κρητικού 6974335031, Β. Εκλεμές 6977137981, Άκης Μιχαηλίδης 6997259557.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, από τη σελίδα μας στο facebook (για είσοδο πληκτρολογείτε το όνομα του Συλλόγου με μικρά ελληνικά). Τέλος, μπορείτε να μας δηλώσετε τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών σας ταχυδρομείων (e-mail) και των κινητών σας τηλεφώνων για πιο εύκολη επικοινωνία και ταχύτερη  ενημέρωση.

Με τιμή για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                    Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Βασιλική Σπάση–Παπαγεωργίου                               Νικόλαος Εμμανουηλίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *