Σύλλογος Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης : Εορταστικές Ευχές και Γνωστοποίηση Εκδηλώσεων

Αγαπητοί Συμπατριώτες-ισσες, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

 

Με αφορμή την επικοινωνία μας αυτή για τη Νέα Χρονιά και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχόμεθα σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. Παράλληλα σας γνωρίζουμε τις εκδηλώσεις που έγιναν και αυτές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες σας και τις υποχρεώσεις μας ως ΔΣ αλλά και την εν γένει κατάσταση που όλοι βιώνουμε, με την ελπίδα ότι θα τις τιμήσετε με την παρουσία σας και την υποστήριξή σας.

 

Το μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016 ο Σύλλογός μας που διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο ΑΧΕΠΑ, εκπροσωπήθηκε δυναμικά από μέλη και φίλους εθελοντές Αιμοδότες στη 14η Λαμπαδηδρομία για τη Διάδοση της Ιδέας της εθελοντικής Αιμοδοσίας, που οργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης της οποίας αποτελούμε μέλος.

 

Για το επόμενο διάστημα ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ είναι οι παρακάτω:

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ                      Κυριακή 18/12/2016, ώρα 6.30 μμ, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ (Πλ. Αριστοτέλους): Απογευματινή Φιλανθρωπική Εκδήλωση της ΑΓΑΠΗΣ με καφέ/τσάι και εδέσματα για την ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές και προς ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Συμμετοχή 10 ευρώ κατ’ άτομο. Παράκληση: να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως 15/12/2016.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και Ενημερωτική Ομιλία για τη Μακεδονία από τον κ. Γεώργιο Τάτσιο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με θέμα: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο Μεταίχμιο των Εξελίξεων».

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ                        Κυριακή 22/1/2017 και ώρα 11.15 πμ, θα γίνει η καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Θεσ/νίκης (Αγίας Σοφίας 3 – 1ος όροφος). Την τελετή θα ευλογήσει με την παρουσία του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος, ο οποίος προηγουμένως θα τελέσει την (πρώτη) Θ. Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Στην ανωτέρω εκδήλωση επίσης, ο Σύλλογος θα τιμήσει: α) τους φετινούς εθελοντές Λαμπαδηδρόμους της Αιμοδοσίας μαζί με τους Πρωτεύσαντες Σιδηροκαστρινούς μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας (παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και γονείς να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ) και β) το Συμπατριώτη μας κ. Γεώργιο Τσαταλτζινό για την άοκνη συμμετοχή του και υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου.

 

ΜΑΡΤΙΟΣ                   Παρασκευή 17/3/2017, επίσκεψη για παρακολούθηση Γ’ Χαιρετισμών στην Ι. Μονή Αγίας Αναστασίας. (Δηλώσεις συμμετοχής εγκαίρως).

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ                 α) Κυριακή 9/4/2017. Συμμετοχή στον εορτασμό της Μάχης των Οχυρών με εξόρμηση στο Ρούπελ και κατάθεση Στεφάνου. (Εκκίνηση λεωφορείου από την πλατεία Αριστοτέλους, άγαλμα Βενιζέλου)  ώρα 8.10 πμ.)

                                    β) Κυριακή 23/4/2017 ώρα 11.30 πμ. Τσούγκρισμα αυγών στο γραφείο του Συλλόγου και Γενική Συνέλευση.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ                    Δευτέρα 26/6/2017. Εκδήλωση Ιστορικής Μνήμης για την Απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου την 27 Ιουνίου 1913, με ομιλία (σε χρόνο και τόπο που θα γνωστοποιηθεί).

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ                        Τετάρτη 30/8/2017. Οι απανταχού Απόδημοι Σιδηροκαστρινοί ανταμώνουμε στο Σιδηρόκαστρο για συνεστίαση μετά το πέρας της περιφοράς της εικόνας της Αγίας Ζώνης

            

Σας ενημερώνουμε ακόμα: ότι φέτος θα λειτουργεί για τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν τμήμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης παραδοσιακών χορών κάθε Τρίτη (4-6 μμ) και Σάββατο (5-7.30 μμ) στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του κτιρίου ΕΥΚΛΕΙΔΗ (Παπαναστασίου 13). Επίσης το γραφείο του Συλλόγου μας θα είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (11 πμ – 1 μμ)

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ στα τηλέφωνα: Β. Σπάση-Παπαγεωργίου 6944740562, Όλγα Στελλάτου 6938217874, Ν. Εμμανουηλίδης 6944411122, Κατ. Τοπολίγκα 6979196455, Αλ. Κρητικού 6974335031, Β. Εκλεμές 6977137981, Άκης Μιχαηλίδης 6997259557, ή να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο facebook πληκτρολογώντας για είσοδο με μικρά ελληνικά: «Σύλλογος των εν Θεσ/νίκη Σιδηροκαστρινών ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ». Τέλος, μπορείτε να μας δηλώνετε τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών σας ταχυδρομείων (e-mail) και των κινητών σας τηλεφώνων για πιο εύκολη επικοινωνία και ταχύτερη  ενημέρωση.

Με τιμή για το ΔΣ

         Η Πρόεδρος                                                                    Ο Γ. Γραμματέας

 

Βασιλική Σπάση–Παπαγεωργίου                                      Νικόλαος Εμμανουηλίδης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *