Σύμπραξη Δεμερτζή – Δροβατζίκα

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σιντικής Νίκος Δεμερτζής και Νίκος Δροβατζίκας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δυο πλευρές.

   

                       

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ

ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

 κ.κ. ΝΙΚΟΥ  ΔΕΜΕΡΤΖΗ   ΚΑΙ   ΝΙΚΟΥ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ  

Σιδηρόκαστρο     5-4-2014

 

 

Οι κάτωθι υπογράφοντες ύστερα από πολιτικό διάλογο ουσίας επί των ζωτικών προβλημάτων του Δήμου μας  και την κοινή μας  πεποίθηση    για μια ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΝΙΚΗ  επ΄ ωφελεία των Δημοτών μας , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ  :

   1ον  Να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τους υπό κατάρτιση συνδυασμούς μας μετονομάζοντας την σύμπραξη σε : «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΣΙΝΤΙΚΗΣ»  με υποψήφιο  Δήμαρχο τον  κ. Νικόλαο  Δεμερτζή και Πρόεδρο της,  τον κ. Νικόλαο  Δροβατζίκα.

 2ον   Να ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ  όλους τους Δημότες  Σιντικής να στηρίξουν αυτή        την συμπαράταξη,  που στόχο έχει να φέρει το Δήμο  Σιντικής σε ΡΟΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ .

 3ον  Να ΔΩΣΟΥΜΕ  εμείς ΠΡΩΤΟΙ το παράδειγμα ξεπερνώντας κάθε αγκύλωση της πολιτικής – ιδεολογικής διαδρομής του χθες,  για χάρη ενός καλύτερου  ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ .

  Ο μέχρι χθες Υπ.  Δήμαρχος του Συνδυασμού« ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ» Νικόλαος Δεμερτζής  και τώρα Υπ. Δήμαρχος του Συνδυασμού  «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΣΙΝΤΙΚΗΣ»                          

Ο μέχρι χθες Υπ.  Δήμαρχος του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ» Νίκος Δροβατζίκας  & τώρα Πρόεδρος της «ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  ΣΙΝΤΙΚΗΣ”.                                                                             

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

 

Συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ για το παρακάτω περιεχόμενο της ανακοίνωσης θα δοθεί από τους  κ.κ. Δεμερτζή Νικόλαο και Δροβατζίκα Νίκο στο Ξενοδοχείο  «OLYMPIC»  στο Σιδηρόκαστρο τη Δευτέρα 7  Απριλίου   στις 11:00 το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *