Τέλος η ΔΟΥ Σιδηροκάστρου !

Μετά απο αρκετές δεκαετίες έκλεισε σήμερα ( 26/9) η ΔΟΥ Σιδηροκάστρου. Και οι ελάχιστοι υπάλληλοι που είχαν απομείνει μετακινήθηκαν στις Σέρρες ή αποχώρησαν στην σύνταξη και σήμερα μεταφέρθηκαν και τα τελευταία σακιά με τα διάφορα έγγραφα. Έμεινε μόνο ένας υπάλληλος για να εξυπηρετήσει υποτυπωδώς για ένα διάστημα τους πολίτες.

 

 

Το έχουμε ξαναγράψει πως το Σιδηρόκαστρο – δεν έχει μείνει σχεδόν καμία υπηρεσία –  έχει γίνει ένα μεγάλο χωριό και η όλη του οικονομία κατά κύριο λόγο στηρίζετε πλέον στις συντάξεις των συνταξιούχων.   

Το δυστύχημα είναι πως πολίτες – κυρίως οι νέοι – , δήμος και  φορείς  παρακολουθούν τις αρνητικές αυτές εξελίξεις χωρίς καμία αντίδραση.

Σημειώνουμε πως στον δήμο Λαγκαδά, σύμφωνα με πληροφορίες , μετά απο κινητοποίηση των φορέων παρέμεινε η ΔΟΥ. Και άλλους δήμους έχουν παραμείνει υπηρεσίες που είχαν προγραμματιστεί να κλείσουν.

 

 

Εφιστούμε την προσοχή πως το κλείσιμο υπηρεσιών – οτι  έχει απομείνει στο Σιδηρόκαστρο – θα συνεχιστεί. Θα υπάρξουν αντιδράσεις απο τον δήμο και τους φορείς ;  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *