Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 8.00 το απόγευμα θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαλτερού επι τη αποδόσει επι της εορτής του Πάσχα .

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα θα τελέσει την απόδοση του Πάσχα  (τελευταίο «Χριστός Ανέστη» ) καθώς και τον εσπερινό της Μεγάλης εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηρακλείας .

Την Πέμπτη 9 Ιούνιου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα Ιερουργήσει στον σπηλεώδη Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στην ενορία του Αχλαδοχωρίου.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα τελεστούν τα εγκαίνια του Ιερού      Παρεκλησίου του Προφήτου Ηλιού στο χαρωπό. Κατά την εκκλησιαστική τάξη την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνει ο καταρτισμός των Ιερών Λειψάνων επι το μέλλοντι εγκαινιασθήναι Ναού και ο Εσπερινός. Το Σάββατο το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος , η τελετή των εγκαινίων και η Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γεφυρουδίου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *