Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου θα λειτουργήσει την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας…

με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γερασίμου και της ενάρξεως των κύκλων της Αγίας Γραφής.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 4 η ώρα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τον εσπερινό του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στην Ιερά Μονή Ακριτοχωρίου με την ευκαιρία της εορτής του αγίου και την ονομαστική εορτή της εκεί Ηγουμένης.

 Στις 23 Οκτωβρίου, ανήμερα της εορτής το πρωί, θα λειτουργήσει στην ίδια Ιερά Μονή του Ακριτοχωρίου και θα τελέσει τη Θ. Λειτουργία του Αγ. Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου θα λειτουργήσει  στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ν. Πετριτσίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 5 θα τελέσει τον εσπερινό του Αγίου Δημητρίου στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου στα Άνω Πορρόια και στις 7 στο εσπερινό του Αγίου Δημητρίου στον ομώνυμο Ι.Ν. Καλοχωρίου.

Τέλος στις 26 Οκτωβρίου ανήμερα της εορτής του Αγ. Δημητρίου θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Λιβαδιάς.

 

 

 ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *