Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου : Δραστηριότητες Νοεμβρίου

Την Κυριακή 09 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του συλλόγου την οποία ακολούθησαν οι ετήσιες εκλογές και οι αρχαιρεσίες. Σαράντα δύο μέλη του ΦΟΣΣ δήλωσαν το παρών στις εκλογές δίνοντας έτσι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο την απαραίτητη δύναμη και το ηθικό να συνεχίσουν το έργο του συλλόγου.

 

 

Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου:Πρόεδρος                  Λαζαρίδου Σαββίνα.

Αντιπρόεδρος           Αναστασιάδης Βασίλειος

Γραμματέας   Καλτζίδης Νεόφυτος

Ταμίας                                    Λυκίδης Δημήτριος

Μέλος                         Σαρουγιαννίδης Άνθιμος

 

•           Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του συλλόγου στο Δασικό Χωριό Σταυρούπολης το Σαββατοκύριακο 15-16 Νοεμβρίου. Σαράντα μέλη και φίλοι του ΦΟΣΣ επισκέφθηκαν αξιοθέατα της περιοχής, περπάτησαν σε παρθένα μονοπάτια προς τον καταρράκτη του Λειβαδίτη και διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες  σε αυτοσχέδιο πάρτι που προέκυψε στην ταβέρνα του δασικού χωριού!

Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για την καλή διάθεσή τους στην οποία και οφείλεται, σε  μεγάλο μέρος, η επί-τυχία της εξόρμησης!

 

•           Παράλληλα ο ΦΟΣΣ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Σπηλαιο-λογίας ‘Ο Μαύρος Βράχος’ προετοιμάζεται για την παρουσίαση των φυσικών και τεχνητών αξιοθεάτων του τόπου μας,  στο Κάστρο των Χριστουγέννων, σε μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια προβολής της ομορφιάς  του Δήμου Σιντικής τόσο στους συντοπίτες μας όσο και στους υπόλοιπους επισκέπτες του Κάστρου.

   Οι δραστηριότητες και η δράσεις μας θα είναι συνεχείς!

Κάθε ενεργός συμπολίτης μας είναι ευπρόσδεκτος!!

                                                                                                                       

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΦΟΣΣ     

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *