Χριστουγεννιάτικη εορτή στην Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθές το βράδυ Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου…

 

 

Τα παιδιά των Χ.Μ.Ο (Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες) προετοίμασαν και παρουσίασαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους.Συμμετείχαν πάνω από 350 παιδιά και ένα μέγεθος πλήθος γονιών που ήλθαν για να τα καμαρώσουν.

 

Αξιοσημείωτα τέσσερα γεγονότα:

 

1ον)Η συμμετοχή και παιδιών από τις δύο γειτονικές ενορίες Βαμβακοφύτου και Χαρωπού που ήλθαν με τους εφημερίους τους και έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα.

 

2ον-) Η πολύ καλά οργανωμένη γιορτή με κάλαντα διαφόρων περιοχών συνοδεία οργάνων που έπαιζαν τα ίδια παιδιά και με μονόπρακτο σκετς με πνευματικό και διδακτικό νόημα που τα παιδιά με το δικό τους τρόπο, όπως ξέρουν, μετέδωσαν σε όλους.

 

3ον-)Τα παιδιά που παρηκολούθησαν τη γιορτή μη βρίσκοντας θέση κάθισαν στο πάτωμα μπροστά στο Μητροπολίτη, ένα θέαμα πολύ συγκινητικό αφού υπέρπλήρωσαν την αίθουσα φτάνοντας μέχρι και τη σκηνή και μάλιστα χωρίς να θορυβούν.

 

4ον-)Η ευκολία με την οποία τα παιδιά μαθαίνουν ατέλειωτους ρόλους και η ικανότητα τους στην υποκριτική, ώστε να θαυμάζει κανείς αυτή τους την ικανότητα.

 

Θερμές ευχές και ευχαριστίες σε όλους. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Να χαιρόμεθα όλοι τέτοια παιδιά!

 

 

 

Πηγή: Romfea.gr


 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *