Αναβάθμιση του Μεθοριακού Σταθμού Προμαχώνα για την τουριστική προβολή του νομού Σερρών


Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στο πλαίσιο των Αυτόνομων Δράσεων Τουρισμού, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συντήρηση και αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών τουριστικής προβολής στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα.

Οι παλιές και φθαρμένες κολώνες αντικαταστάθηκαν πλήρως με νέες, πιο ανθεκτικές κατασκευές, ενώ τοποθετήθηκαν επιβλητικά banners, που αναδεικνύουν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Νομού Σερρών.

Οι νέες εγκαταστάσεις φιλοδοξούν να λειτουργήσουν ως «φάρος» ενημέρωσης και έμπνευσης για τους διερχόμενους επισκέπτες, προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά μνημεία και τα πολιτιστικά στοιχεία της περιοχής.

Η στρατηγική αυτή παρέμβαση στον Προμαχώνα, μια από τις κύριες πύλες εισόδου της χώρας, αποτελεί πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ο οποίος σε δήλωσή του, τόνισε: «Η τουριστική προβολή της περιοχής μας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου. Η συγκεκριμένη δράση στον Προμαχώνα, έναν κομβικό μεθοριακό σταθμό, θα προσφέρει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση στους ταξιδιώτες και θα τους προσκαλέσει να γνωρίσουν τις μοναδικές ομορφιές και τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πρώτο εντυπωσιακό καλωσόρισμα στους επισκέπτες που εισέρχονται από τα Βαλκάνια, αλλά και μια ισχυρή τουριστική ταυτότητα για την περιοχή μας, και να την αναδείξουμε ως έναν ελκυστικό προορισμό τόσο για τον εγχώριο όσο και για τον διεθνή τουρισμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *