Αναβάλλεται λόγω εκλογών η κοπή της πίτας του του συλλόγου Ρούπελ

Από τον Σύλλογο των εν Θεσσαλονίκη Σιδηροκαστρινών και Περιχώρων Ν. Σερρών «Το Ρούπελ», ανακοινώνεται ότι, λόγω των εκλογών της 25/1/2015, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας κ.λπ. που είχε προγραμματιστεί για την υπόψη ημέρα, θα γίνει την Κυριακή 8/2/2015. 

 

Η αντίστοιχη παράγραφος του εγγράφου με το οποίο προγραμματίστηκαν οι εκδηλώσεις και έχει αποσταλεί στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, διαμορφώνεται ως εξής:

 

«Την Κυριακή 8/2/2015 και ώρα 11.30 πμ, θα γίνει η καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Θεσ/νίκης, Αγίας Σοφίας 3 – 1ος όροφος. Θα προηγηθεί Αρτοκλασία για τους Σιδηροκαστρινούς της Θεσσαλονίκης στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά. Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας θα πλαισιώσει η χορωδία των φίλων Δημοτικής και Βυζαντινής Μουσικής Σιδηροκάστρου, υπό τον μαέστρο κ. Νικόλαο Καλαϊτζή. Στην ανωτέρω εκδήλωση, ο Σύλλογος θα βραβεύσει τους εθελοντές Λαμπαδηδρόμους, Αιμοδότες και τους Πρωτεύσαντες Σιδηροκαστρινούς μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *