Ανθιμος Γεωργιάδης : Πως τα φέρνει έτσι η ζωή !!!


Ως αντιδήμαρχος τουρισμού κάποτε στο δήμο Σιντικής, είχαμε προχωρήσει στο σχεδιασμό ενός τουριστικού banner το οποίο βλέπετε αναρτημένο στις φωτογραφίες.

Η πανοραμική αυτή εικόνα – Banner, παρουσίαζε τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του τόπου μας και προορίζονταν για να καλύψει τους τοίχους του περιπτέρου του δήμου μας, με αφορμή την  συμμετοχή του, στη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia στην Θεσσαλονίκη.

Τόσο οι φωτογραφίες όσο και το σχεδιαστικό δημιουργήθηκαν από εμένα.

Η μια ενότητα ήταν αφιερωμένη στα οχυρά.

Στο απόσπασμα που βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία, διακρίνονται δυο Έλληνες στρατιώτες.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε «δημόσιο χώρο» και συγκεκριμένα στον εορτασμό του οχυρού Ιστίμπεη, όπου είχα παραβρεθεί με την οικογένεια μου και πάντα με την φωτογραφική μου μηχανή. 

(Για όσους δεν με γνωρίζουν, για πολλά χρόνια άσκησα το επάγγελμα του φωτογράφου και έτσι γνωρίζω την νομοθεσία.)

Έχω αρκετές φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, αλλά χρησιμοποίησα επίτηδες τη συγκεκριμένη στο banner του δήμου, καθώς όπως βλέπετε δεν φαίνονται καθόλου τα πρόσωπά τους.

Τέλος, στη τελευταία φωτογραφία – κείμενο που έχω ανεβάσει, είναι ένα απόσπασμα από εξώδικο που παρέλαβε επίσημα ο δήμος Σιντικής και η Κοινσεπ Άγκιστρο Δράση, με αφορμή τη φωτογραφία των στρατιωτών.

Και έρχομαι στο σήμερα.

Με αφορμή την δημοσίευση του ατελείωτου και ανούσιου κατ’ εμέ προγράμματος εκδηλώσεων του δήμου Σιντικής σχετικά με την αναβίωση του Ρούπελ, θα σταθώ μόνο στην τελετή έναρξης.

Όπως βλέπετε και διαβάζετε, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην ΛΑΦ Σιδηροκάστρου, ξεπλένοντας με αυτό το αισχρό τρόπο, τόσο την κυβέρνηση και τον Μητροπολίτη, όσο και το τρόπο και την μεθόδευση με την οποία παραχωρήθηκε στην Μητρόπολη Σιδηροκάστρου και όχι στον φυσικό αποδέκτη που δεν είναι άλλος πέρα από το δήμο Σιντικής.

Επίσης την ημέρα της τελετής έναρξης διαβάζουμε και βλέπουμε ότι θα συμμετέχει η αναβιωτική ομάδα «Ελληνικός στρατός 1940» όπου θα παρουσιάσει στολές της εποχής.

Αυτή η είναι η ομάδα που πριν λίγα χρόνια έστειλε το εξώδικο στο δήμο Σιντικής για την επίμαχη  φωτογραφία, και τώρα χωρίς ντροπή συμμετέχει στην τελετή έναρξης του ίδιου δήμου.

Πως φτάσαμε σε αυτή την κατάντια; (γιατί περί κατάντιας πρόκειται), ρωτήστε τον νυν δήμαρχο Σιντικής. Αυτός ξέρει την απάντηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *