«Βολές» του Άνθιμου Γεωργιάδη κατά της δημοτικής αρχής Σιντικής για το θέμα του Όρβηλου


Δριμεία επίθεση στη δημοτική αρχή Σιντικής εξαπέλυσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος από το Άγκιστρο Άνθιμος Γεωργιάδης, «χρεώνοντας» σε αυτήν ολιγωρία, όσον αφορά στο μείζον θέμα της διαχείρισης της πυρκαγιάς στον Όρβηλο.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του εξηγεί για ποιον λόγο δεν θα συμμετέχει στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Άγκιστρο.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο κ. Άνθιμος Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής:

«Η Αθήνα έχει παραδοθεί στις φλόγες. Αυτό που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στην Αττική για μία ακόμη χρονιά, είναι απερίγραπτο. Πόνος και θλίψη που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Και από την άλλη εδώ στη καημένη (και καμμένη) Σιντική, βλέπουμε να εξελίσσεται ένα θέατρο του παραλόγου, στις πλάτες και στο όνομα του Αγκίστρου και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.

Εδώ και 25 ημέρες καίει η φωτιά στον Όρβηλο και δυστυχώς κ. Δήμαρχε δεν κάνατε τίποτα, για να περιορίσετε το κακό κυρίως στο ξεκίνημά του. Κανένας απολύτως συντονισμός. Καμία επίσημη ενημέρωση. Από την μια δηλώνατε ετοιμότητα ειρωνευόμενος τους γείτονες Βούλγαρους και από την άλλη προσκαλείτε το κόσμο σε συλλαλητήριο. Ένα μπάχαλο που προσπαθείτε να καλύψετε με επικοινωνιακά τρικ και «διαγγέλματα» στα κοινωνικά δίκτυα που έχουμε χάσει το λογαριασμό.

Τι κάνατε τις πρώτες κρίσιμες δέκα μέρες για τη φωτιά ; Απολύτως τίποτα. Δεν αφήσατε πανηγύρι για πανηγύρι και περιφορά για περιφορά. Γιατί δεν κινητοποιήσατε τους πάντες όταν σταμάτησαν οι πρώτες εναέριες ρίψεις που θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στις αρχικές εστίες;

Γιατί δεν μιλήσατε τότε με τον Κικίλια για να ζητήσετε ενισχύσεις ; Γιατί όταν σε ένα βράδυ κατεβήκατε στην Αθήνα δεν επισκεφθήκατε αρμόδια υπουργεία για να ζητήσετε βοήθεια και ενισχύσεις αλλά πήγατε στο υπουργείο Άμυνας για φωτογραφίες και σέλφι. Με σκοπό να κάνετε τη Σιντική Νορμανδία. Κυριολεκτικά εδώ ταιριάζει το περίφημο : «Εδώ ο κόσμος χάνεται»

Σε όλο αυτό το μπάχαλο που έχετε δημιουργήσει προσπαθείτε πλέον να μπλέξετε και το Άγκιστρο, για να καλύψετε τις ευθύνες σας. «Όχι κύριε Δήμαρχε δεν θα πάρουμε» !!!

Και για αυτό δεν θα πάρουμε μέρος στο απαράδεκτο συλλαλητήριο που προκαλέσατε και εκλιπαρείτε ψηφοφόρους σας να πάρουν μέρος και να έρθουν στο χωριό μας.

Αντί να σκεφθείτε τρόπους που θα μπορούσατε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Αθήνα, στήνετε επικοινωνιακά κόλπα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Την απραξία και την αποτυχία σας.

25 ημέρες είναι όντως ΠΟΛΛΕΣ. Η ιστορία έγραψε για όλους σας.

Μείνετε εσείς με αυτά και εμείς οι κάτοικοι του Αγκίστρου θα δείξουμε με τον τρόπο μας την αλληλεγγύη μας μαζεύοντας εκτάκτως είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην πλατεία του χωριού. Εμείς εδώ στο Άγκιστρο γνωρίζουμε πραγματικά την σημαίνει η λέξη αλληλεγγύη !!!

Εσείς συνεχίστε το θέατρο…».

,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *