Επίσκεψη Κώστα Καραμανλή στα Άνω Πορόια και στην Κερκίνη


Διήμερη ιδιωτική επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Σιντικής πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής, επισκέφθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, τα Άνω Πορόια και πραγματοποίησε πεζοπορία στην περιοχή. Νωρίτερα, είχε κάνει στάση στην πλατεία του χωριού και πιο συγκεκριμένα στην προτομή του ήρωα του Ρούπελ Δημητρίου Ίτσιου.

Σήμερα το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός, βρέθηκε στην Λίμνη Κερκίνη. Αρχικά, περπάτησε από το Λιμανάκι της Λειβαδιάς έως το Λιμανάκι της Κερκίνης. Στη συνέχεια, ο Γενικός συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης Θεόδωρος Ναζηρίδης, ξενάγησε τον κ. Καραμανλή στη Λίμνη Κερκίνη και στον Φορέα, ενημερώνοντάς τον για τα είδη πουλιών που διαβιούν στην λίμνη και για την βιοποικιλότητα της περιοχής.

Ακολούθως ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε το χωριό Κερκίνη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Τον κ. Καραμανλή συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Σιντικής Στάθης Ζαπρίδης, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και νυν Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέξανδρος Κόντός, ο δικηγόρος Κώστας Παρηγόρης και ο φοροτεχνικός Βαγγέλης Αμπελιώτης.

,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *