Η έλλειψη χρημάτων της Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης ακυρώνει την συμμετοχή της ομάδας του Παλλατιδείου Λυκείου στους Παγκόσμιους Αγώνες στην Ταϊβάν

Η  οικονομική αδυναμία της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης ακυρώνει την συμμετοχή της ομάδας του Παλλατιδείου Λυκείου στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες στην Ταϊβάν. Η σχολική ομάδα διακρίθηκε στους Πανελλήνιους αγώνες και αναμένονταν η συμμετοχή της στους Παγκόσμιους αγώνες στην Ταϊβάν που θα διεξαχθούν 6 με 12 Μαΐου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία απαντώντας στην διεύθυνση του Λυκείου, τόνισε πως λόγο έλλειψης χρημάτων αδυνατεί να χρηματοδοτήσει στην αποστολή. Έτσι η αποστολή ακυρώνεται και η ομάδα δεν θα συμμετέχει στους Παγκόσμιους αγώνες.

Η ομάδα αθλητών και αθλητριών του Παλλατιδείου που συμμετείχε στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες αντιπτέρισης ( Badminton) στη Λειβαδιά Βοιωτίας , το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαρτίου επέστρεψε με σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα η ομάδα των αγοριών (  Στέργιος Καρπάτσης, Πασχάλης Μελεκίδης, Αχιλλέας Τσαρτσίδης και Βασίλης Παρίσης), πήρε το χρυσό μετάλλιο και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι 6 με 12 Μαΐου 2014.

 

Στο διπλό μαθητριών πρώτευσαν οι μαθήτριες Ελένη Παπαδοπούλου και Ανατολή Τσιοσκουνίδου, ενώ στο μεικτό οι Αριστέα Αποστολίδου και Αντώνης Τοπολίγκας ήρθαν δεύτεροι. Σε σύνολο εννέα συμμετοχών η ομάδα επέστρεψε με οκτώ μετάλλια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *