Θέσεις για τα αγροτικά απο τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Νεκτάριο Μαγγιώρο

Για να αναγνωριστεί το προϊόν των κτηνοτρόφων μας ως πρώτης ποιότητας προϊόν χάρη στις πολλές μικρές μονάδες που διαθέτουν, και όχι να εκλείψει λόγω των ανταγωνιστικότερων εισαγόμενων “σκουπιδιών” που σύντομα θα “βαφτίζονται” προϊόντα και θα κατακλύζουν την αγορά μας.

 

Για να αναπτύξει ο αγροτικός τομέας μας νέες ανταγωνιστικές καλλιέργειες και ισχυρή μεταποιητική δραστηριότητα που θα εκτινάξει την υπεραξία της παραγωγής της Σιντικής.

(Π.χ. Καλλιέργεια άγριας αγκινάρας στα άγονα, άνυδρα χωράφια και μεταποίηση σε πέλλετ).

 

Για να πραγματοποιηθεί επιτέλους ο δρόμος Αγκίστρου-Αχλαδοχωρίου-Καρυδοχωρίου-Λαϊλιά, ο οποίος θα αναδείξει τουριστικά, θα επιτρέψει την ανάπτυξη, θα κρατήσει το νέο πληθυσμό στα χωριά αυτά που τώρα ερημώνουν γιατί θα δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας τουριστικών, επισιτιστικών και παραδοσιακών μονάδων και θα ανακόψει το χειμερινό τουρισμό προς Βουλγαρία εκτρέποντάς τον προς το Λαϊλιά, αλλά μέσω Σιντικής.

 

Γίνονται, αν επιτέλους ο δήμος μας δουλέψει ουσιαστικά προς μία αναπτυξιακή κατεύθυνση παρουσιάζοντας άρτιες οικονομοτεχνικές μελέτες και θυμηθεί ότι υπάρχουν κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ και όχι μόνο, για το σκοπό αυτό, που περιμένουν να απορροφηθούν!

 

Για να γίνει επιτέλους η αρχή για όλα αυτά.

 

Για να αποκτήσει επιτέλους ο δήμος μας όραμα και να δώσει λύσεις!

 

Σας ευχαριστώ,

 

Νεκτάριος Μαγγιώρος,

 

 

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σιντικής, εκλογική περιφέρεια Σιδηροκάστρου, με το συνδυασμό “Δύναμη Προοπτικής” του Σάββα Κοσμίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *