Μια διαφορετική βραδιά στο Σιδηρόκαστρο

Διαφορετική ήταν η χθεσινή ( 28/8) βραδιά στο Σιδηρόκαστρο. Η γεμάτη κόσμο πλατεία, λόγω και της πανηγύρεως, ξαφνικά γέμισε μουσική…

Ο  Νεκτάριος Μάλλας, απο το Voice 2 με το αρμόνιο του,  η Μαρία Περδικούρη στο τραγούδι,  και η κόρη του Φλώρα Μάλλα, κράτησαν ενα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα, διαφορετικό για τα δεδομένα της πόλης. Έντεχνο λαϊκό τραγούδι, χωρίς εξέδρες και τυμπανοκρουσίες. Έτσι απλά και όμορφα ! Με τρεις καρέκλες, τα μουσικά όργανα και χαμηλόφωνα , για αρκετές ώρες γέμισαν μουσικές στην πλατεία , κάτω απο το ολόγιομο φεγγάρι. Οι Σιδηροκαστρινοί  που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία ενθουσιάστηκαν και απόλαυσαν ενα διαφορετικό και όμορφο βράδυ.

Οι μουσικοί βρέθηκαν στο Σιδηροκάστρου φιλοξενούμενοι απο την οικογένεια Τσαρτσίδη και αφιλοκερδώς έπαιξαν και τραγούδησαν στην πλατεία. Ήταν μια προσωπική πρωτοβουλία του Σπύρου Τσαρτσίδη. Δυστυχώς ο Δήμος Σιντικής δεν έδειξε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αυτή.

Tους ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν με την ποιoτική τους μουσική. 

 

 
Επίσης στην πλατεία βρέθηκε το μέλος της τριμελής Παγκόσμιας Ομάδας η οποία ασχολείτε με την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλακάς και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού  Πανεπιστημίου Κύπρου και γαμπρός Σιδηροκάστρου, σύζυγος της Ελσας Τσαρτσίδου,  δόκτορας Ιωάννης Πατρίκιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *