Σιντική / Νίκος Δρόσος : Τότε και …τώρα


 Ο Νίκος Δρόσος σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει :

” Όπως λέγεται… μια φωτογραφία χίλιες λέξεις!  Κάποτε το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε και ακόμη κατηγορεί το ΚΚΕ για την…”συγκυβέρνηση” με την Δεξιά (Κ. Μητσοτάκης ), το 1989. Κι ας ήταν μόνο για τρεις μήνες και ας είχε ως μοναδικό σκοπό την εξάλειψη των παθών…και τη συμφιλίωση του λαού! Ρητά ελέγετο,  πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν μπορούσε να παράγει πολιτικό έργο. Για να γνωρίζουν οι νέοι, που ίσως να μην γνωρίζουν, τότε, δηλαδή, το 1989, αυτή συγκυβέρνηση ονομάστηκε από το ΠΑΣΟΚ, ως “Βρώμικο 89”! Άλλωστε, με τον τίτλο αυτό κυκλοφόρησε και το βιβλίο του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

ΥΓ. Προσωπικως, φίλοι μου, μόλις είδα την φωτογραφία αυτή του αγαπητού μου φίλου και πρώην δημάρχου Σιδηροκαστρου, Απόστολου Καρύδα  με τον νυν δήμαρχο,  αμέσως ο νους μου πήγε στο “Βρώμικο 89″ Χαχαχαχαχ  Ενα… βρώμικο 89, που , όμως τότε ο κ. Καρύδας ήτανε…λαυρος εναντίον του !!! Τι έγινε τώρα, φιλτατε Αποστολε; Ως ΚουΚουες, εγώ δεν μπορώ τώρα να ομιλώ για ενα…” Βρώμικο 2024″; Χαχαχαχαχ…Κατά τα άλλα,  Καλή σας μέρα …”

Χαράλαμπος Μουμτζίδης

Το ωραίο ήταν ότι έλεγε να φύγει ο Χρυσαυγή της και συμπορεύτηκε με το ΚΚΕ μ.λ

Nikos Drosos

Χαράλαμπος Μουμτζίδης Λάμπη, ποιος είναι ΚΚΕ- μ-λ; Και ποιος ο Χρυσαυγιτης που λες; Ρωτώ γιατί δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα στο Σιδηρόκαστρο . Αν θες μου λες.

Χαράλαμπος Μουμτζίδης

Nikos Drosos το 1989 που η δεξιά συνεργαζόταν με την αριστερά και οι κομμουνιστές με την δεξιά ζούσαμε την ακροδεξιά της αριστεράς η ακροαριστερά της δεξιάς, έτσι φτάσαμε στο 2023 τον δεξιό να τον αποκαλεί Χρυσαυγήτη, και το ακροδεξιό ανταρσία.χαχαχα……

Nikos Drosos

δηλαδή … άστα να πάνε.

Χαράλαμπος Μουμτζίδης

Nikos Drosos αυτοί κανταντισαν το ΠΑΣΟΚ 3%

Nikos Drosos

Χαράλαμπος Μουμτζίδης Καλώς.

Σακης Ναζηριδης

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς….Στον Στρατό ,οτσν ημουν εν ενεργεια και ερχονταν σε καμια τελετη ή για κανα αντικαταθλιπτικο ρουσφετακι ,ενας αποστρατος λέγαμε<απόστρατος στρατηγός ισον φαντάρος πολυτελείας>1Βάλτε τουσνα καθησουν πισω απο τους οπλίτες και να έχουν διπλα τους φωτογραφο η καμερα11χαχαχαχαχαΣτριμώχνονται Νικο όλοι οι πρωην αξιωματουχοι,για μια αντικαταθλιπτικη προβολή,μια φωτο,ενα λογο να ανταλλαξουν με τον ενεργεια ,να τους δει ο κοσμος .χαχαχα

Ποιος σου δινει αξια όταν κατεβεις απο το άλογο?????Μόνο οι δεσποτάδες ειναι ισόβιοι και αναντικαταστατοι ,εχρι την κοιμηση τους…..

Nikos Drosos

Σακης Ναζηριδης Κατάλαβα Σάκη !..

Σακης Ναζηριδης

Nikos Drosos αλοιμονο αν δεν καταλαβαινεις εσυ Νικόλαε….Αλλα και εγω δεν μπορω να καταλαβω τον παρηλιλλισμος με το 1989….Ενταξει,ο κος Καρυδας σαν πρωην απο το 14 ,θελει παντα να ειναι δηθεν στο προσκήνιο.Το 2019 ΕΙΧΕ βοηθησει άλλο συνδυασμο εναντιον του Φωτιου ,αλλα δε του βγηκε και ο Φωτιος εκανε περιπατο στο 2ο γυρο,με σοβιετικου τυπου ποσοστα…Αλοιμονο αν το 20% του αγυρου εβγαζε δημαρχο.Τωρα το 2023 Ο Αποστολος πονταρε σε καλο άλογο.Αλλα να συγκρινεις τον ΨΗΛΟ της Κρητης το καμαρι με τον Τάτσιο…ε οχι παει πολύ………..χαχαχαχαχαχαχαχα

Fotis Kachpanis

Γιατί όλα αυτά??Μήπως πρεπει να ψάξουμε παρελθον και να δουμε τι πρόκειται …. να συμβεί στο μέλλον άλλως δεν έχει νόημα η φωτογραφία.

Nikos Drosos

Fotis Kachpanis Πότε θα πάμε στη Βιζύη ; Στη Μαγκριωτησσα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *