Τρόμος στον Προμαχώνα- Άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε άνδρα και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό


 (Στιγμιότυπο από τον Προμαχώνα πριν από λίγο: Infonews24)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας- Infonews24

«Συναγερμός» σήμανε σήμερα το απόγευμα, στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών. Όλα ξεκίνησαν όταν- σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24– άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν σε έναν μεσήλικα Έλληνα άνδρα, με το περιστατικό να εκτυλίσσεται στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στον συνοριακό σταθμό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Infonews24, πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες και απομακρύνθηκαν από το σημείο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στόχος των δραστών ήταν να ληστέψουν τον συγκεκριμένο άνδρα, ενώ δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους δράστες να επιτέθηκαν στον συγκεκριμένο άνδρα, προκειμένου να τον ληστέψουν.

«Ο άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, με σκοπό να μπει στη καφετέρια. Ξαφνικά σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και κατέβηκαν άντρες με κουκούλες και άρχισαν να τον χτυπούν και για εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα. Αμέσως μετά μπήκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στο Infonews24.

Σοκαρισμένο το θύμα της επίθεσης, φαίνεται να τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και συγκεκριμένα στο ένα χέρι.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως δυνάμεις της Ασφάλειας Σερρών, αλλά και ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Ευάγγελος Τσιώτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *