1/11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α.ΜΗΤΡΟΥΣΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ 2-3

 Μέτρια εμφάνιση και νίκη με 2-3(η διακύμανση του σκορ 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3) για την ομάδα παίδων του ΕΘΝΙΚΟΥ μέσα στο Άνω Μητρούσι στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων της Ε.Π.Σ. Σερρών. Με την δεύτερη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για το ΣΑΒΒΑΤΟ 06/11/2010 και ώρα 11:00 εντός έδρας(Χορτερό) με την ομάδα του Χριστός. 

Πιστεύουμε οτι μέσα από την προσπάθεια και την συνεχιζόμενη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών στις προπονήσεις, η εικόνα της ομάδας μας θα βελτιώνετε συνεχώς.
    

     Στην αποστολή της ομάδας μετείχαν και αγωνίστηκαν οι ακόλουθοι αθλητές : ΑΒΡΑΜΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΙΟΡΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΙΟΣΣΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑ’Ι’ΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΕΜΕΡΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΙΩΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΡΤΣΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΤΣΕΛΕΚΙΔΗΣ ΜΠΕΖΟΣ, ΤΣΙΒΙΤΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΧΙΤΖΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.

     Επίσης στην αποστολή της ομάδας μετείχαν και οι παρακάτω αθλητές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού, τιμωρίας ή μη έκδοσης του αγωνιστικού τους δελτίου : ΔΗΜΑΤΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΑΡΠΑΤΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΥΛΙΚΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ.

     Στην αποστολή της ομάδας δεν συμμετείχε ο αθλητης μας Κιοσσές Κωνσταντίνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *