1/11 ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ BIG! ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ.

Το BIG! Outlet Center με αγάπη στα παραδοσιακά ακούσματα, τα έθιμα, τις αξίες και την ιστορία μας, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2005 με ώρα έναρξης 18:30 και 12:30 αντίστοιχα, το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα διήμερο γεμάτο διασκέδαση και εκπλήξεις.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους χορευτικά συγκροτήματα από τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη, τον Πόντο και την Χαλκιδική ενώ πάνω από 200 χορευτές θα παρευρεθούν στο BIG για να ταξιδέψουν τους επισκέπτες του στην ομορφιά της παραδοσιακής διασκέδασης. Ένα μεγάλο γεγονός που το BIG! θα φροντίσει να κάνει θεσμό με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση και με ουσιαστικό στόχο την συνεχή ανάδειξη των δυνατών πολιτιστικών μας στοιχείων!

Η Εταιρεία Προμαχών Α.Ε., κύριος μέτοχος στην οποία είναι η Εταιρεία Gennet A.E., λειτουργεί από το 1999 με τον διακριτικό τίτλο PROCOM και έχει ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών σε εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις αγορές της ευρύτερης Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι κύριες δραστηριότητες της Εταιρείας χωρίζονται σε δύο βασικούς τομείς: Το Εμπορευματικό Κέντρο το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και υποδομές συδυασμένων μεταφορών και το Εκπτωτικό Εμπορικό Κέντρο BIG το οποίο συνιστά ένα σύγχρονο Εμπορικό Κέντρο μέσω του οποίου πραγματοποιούνται πωλήσεις λιανικής και χονδρικής.

Το Διασυνοριακό, Διαμετακομιστικό, Εκθεσιακό και Εμπορικό Κέντρο Προμαχών Α.Ε. αποτελεί ένα πρότυπο και μοναδικό κέντρο για τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές εξαγωγικές εταιρείες, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την προώθηση των εξαγωγών τους. Η ανάδειξη του Προμαχώνα σε κυρίαρχο κόμβο εξαγωγών και ολοκληρωμένου προορισμού, αποτελούν βασικούς συντελεστές για την επιτυχία της Προμαχών Α.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *