10/4 Τι συνεβη τελικά με το Mini bus του ΚΕΠΕΠ ;

Ο μητροπολίτης Μακάριος υποστηρίζει πως το mini bus που έλαβε η μητρόπολη τον Αύγουστο του 2006, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το mini bus που τον Ιούνιο του ίδιος έτους, είχε παραχωρηθεί στο ΚΕΠΕΠ, αλλά τελικά ποτέ δεν έφτασε στο ίδρυμα.
Προσέξτε. Τον Αύγουστο του 2005,  την ώρα που ο εκπρόσωπος της μητρόπολης παραλαμβάνει το mini bus από τον Άγιο Κοσμά, εν ενεργεία πρόεδρος στο ΚΕΠΕΠ ήταν ο μητροπολίτης Μακάριος, Και εδώ μπαίνουν κάποια καίρια ερωτήματα, τα οποία δεν έχουν απαντηθεί : 

= Αφού γνώριζε o μητροπολίτης και πρόεδρος τους ΚΕΠΕΠ για την απόφαση παραχώρησης, γιατί δεν ενήργησε ώστε μαζί με το mini bus της μητρόπολης, να παραληφθεί και το όχημα του ΚΕΠΕΠ ; Γιατί δεν προάσπισε το συμφέρον του ιδρύματος και των παιδιών ;
= Γιατί δεν ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ του ΚΕΠΕΠ, για τη δωρεά του mini busκαι κυρίως, γιατί δεν συζητήθηκε το θέμα σε κάποια από τα επόμενα Δ.Σ ,που ο ίδιος προήδρευσε, ώστε ήταν ενήμερα τα μέλη ; Τόσο «ασήμαντη»ήταν δωρεά ενός λεωφορείου, που θα διαμορφωνόταν κατάλληλα για τιςανάγκες των παιδιών ;
Στην απαντητική του επιστολή προς τη zougla.gr ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, υποστηρίζει πως : «Εμείς εζητήσαμε Ι.Χ. αυτοκίνητο αλλά μας χορηγήθηκε το ως άνω λεωφορειάκι επ’ ονόματι της Ιεράς Μητροπόλεως».
Αφού η μητρόπολη δεν επιθυμούσε το mini bus,γιατί το αποδέχτηκε ; Και αφού το παρέλαβε, γιατί δεν το δώρισε με τησειρά της στο ΚΕΠΕΠ, που το είχε περισσότερο ανάγκη, αλλά επέλεξε να τοανταλλάξει, ώστε να αποκτήσει ο μητροπολίτης ένα «ασφαλές όχημα» όπωςλέει ο ίδιος.
Ευθύνες υπάρχουν και στα Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε, που οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις, για το πώς … το mini bus του ΚΕΠΕΠ,  αντίνα φτάσει στο Σιδηρόκαστρο, βρέθηκε στον δήμο Μυγδονίας, την ίδια ώραπου παραχώρησε άλλο παρόμοιο όχημα στη μητρόπολη Σιδηροκάστρου, πουσίγουρα δεν το είχε ανάγκη.  

Ηθικόδεν είναι πως οι «αριθμοί πλαισίων» των δύο οχημάτων είναιδιαφορετικοί, αλλά πως η μητρόπολη Σιδηροκάστρου, στέρησε με το έναν ήμε τον άλλον τρόπο, ένα σημαντικό μέσο για τη διαβίωση τ6ων παιδιών στοΚΕΠΕΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *