10/6 Αναζητείται αντίπαλος για τον Αθ. Σπάση

Ρευστή παραμένει η κατάσταση στον δήμο Σιδηροκάστρου, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Σίγουρος υποψήφιος μέχρι στιγμής, ο δήμαρχος Αθανάσιος Σπάσης, που περιμένει να μάθει ποιον θα έχει απέναντί του, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Η κατάσταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, είναι συγκεχυμένη, αφού συνεχίζονται οι διεργασίες για την επιλογή του υποψήφίου, που θα ενώσει τον χώρο, που είναι «τριχοτομημένος» ανάμεσα στους υποστηρικτές των πρώην δημάρχων, Απόστολου Καρύδα, Μιχάλη Δοδακόπουλου και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Στάμτση.
Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση (7/6) ο Μιχάλης Δοδακόπουλος έκανε λόγο για μία κοινά αποδεκτή λύση, τονίζοντας πως ο ίδιος διατίθεται να προσφέρει ακόμη και από την θέση του στρατιώτη.
Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, την επιθυμία τους να ηγηθούν ψηφοδελτίου, εξέφρασαν ήδη, ο καθηγητής Δημήτρης Σταύρου, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση εάν δεν επιλεγεί, ο προϊστάμενος του Πολεοδομικού Γραφείου Σιδηροκάστρου, Σάββας Κοσμίδης και ο υπάλληλος της εφορίας Νίκος Δερμερτζής, που δήλωσε : «Συμμετείχα στις διαδικασίες του κινήματος στο οποίο ανήκω και εφόσον πάρω την έγκριση του θα κάνω μία προσπάθεια για έναν συνδυασμό ευρύτερης αποδοχής όπου θα συμμετέχουν όλοι».
Παράλληλα την πρόθεσή του, να διεκδικήσει τον δήμο Σιδηροκάστρου, εξέφρασε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Παρίσης, μέλος της παράταξης του δημάρχου, μέχρι πρότινος.
Στις εκλογές του 2002 ο Αθανάσιος Σπάσης εξελέγη με ποσοστό 61,9% ενώ ο Μιχάλης Δοδακόπουλος από την άλλη πλευρά συγκέντρωσε το ποσοστό του 38,1%.

πηγή: www.infoserres.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *