10/8 ”Προς χρεοκοπία τα λουτρά Σιδηροκάστρου” υποστηρίζει ο Σ.Κοσμίδης

Την παραίτηση του πρόεδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Σιδηροκάστρου, Σωτήρη Αβράμη, ζήτησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο εκεί Δημοτικό Συμβούλιο, Σάββας Κοσμίδης (φωτό), κάνοντας λόγο για χρέη που ξεπερνούν τις 800 χιλιάδες ευρώ με παράλληλες οφει­λές στο ΙΚΑ 400 χιλιάδες.

Στην διάρκεια συνέντευξης τύπου, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (8/8) παρουσία Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του και εκπροσώπου των εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση, ο Σάββας Κοσμίδης κατήγγειλε πως «κινδυνεύει η βιωσιμότη­τα της επιχείρησης» και κατηγόρησε τον Σωτήρη Αβράμη, για «σκανδαλώδη διαχείριση, αλαζονική και αυταρχική συμπεριφορά». Οι βολές του στράφηκαν και κατά του δημάρχου Σιδηροκάστρου, Αθανάσιου Σπάση, κατηγορώντας τον πως καλύπτει τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών, και τις «ανομίες του», ζητώντας ταυτόχρονα να τον απομακρύνει.
«Πιστεύουμε αλλά και γνωρίζουμε ότι έχουνε γίνει πολλές και σοβαρές άνο­μες πράξεις, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι ο έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος εί­ναι απαραίτητος και τον ζητάμε για να διαλευκανθούν όλες οι διαχειριστικές πράξεις και να αποδοθούν οι τυχόν δι­οικητικές και ποινικές ευθύνες» δήλωσε συγκεκριμένα ο Σάββας Κοσμίδης, που έκανε γνωστό πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ενώ παράλληλα θα ζητήσει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να διενεργηθεί έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος στην δημοτική επιχείρηση. «Επειδή η σημερινή δημοτική αρχή δεν είναι ,ικανή να δώσει τέλος σε αυτή την σκανδαλώδη διαχείριση, θεωρούμε την παρέμβαση του εισαγ­γελέα απαραίτητη, αφού υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις αλλά και απο­δείξεις για ποινικά αδικήματα. Τις επόμενες ημέρες θα ζητήσουμε από την Περιφέρεια έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές»τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *