12/1 Διαδημοτική συνεργασία για το περιβάλλον

Οι Δήμοι Ηράκλειας, Σκοτούσσας και Σιδηροκάστρουπροχωρούν στη δημιουργία διαδημοτικού βιολογικού καθαρισμού.
Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι Δήμοι Ηράκλειας,Σκοτούσσας και Σιδηροκάστρου, για ένα έργο, που έχει να κάνει με τηνπροστασία της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος και ακούει στοόνομα βιολογικός καθαρισμός. Ήδη τα πρώτα βήματα έχουν γίνει και σεσύντομο χρονικό διάστημα, θα γίνει η δημοπράτηση του έργου.
Μέσα στο καλοκαίρι η θεμελίωση.

«Ο βιολογικός καθαρισμός των Δήμων Ηράκλειας,Σκοτούσσας και Σιδηροκάστρου, πήρε το δρόμο της υλοποίησης. Οι τρειςδήμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα έργο που μόνο καλό θα κάνειστην περιοχή μας. Έχουν δρομολογηθεί ένα – ένα όλα τα βήματα του έργουκαι σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση. Αναμένουμε εντός του καλοκαιριού ναγίνει και η θεμελίωση», δήλωσε στην «Ε» ο Δήμαρχος Ηράκλειας ΚλεάνθηςΚοτσαχιακίδης.
Η διαδημοτική αυτή συνεργασία δείχνει πωςπάντα η «Ισχύς εν τη ενώσει» μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί ναεπιφέρει και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Άψογη συνεργασία των 3 Δήμων
«Ησυνεργασία των τριών δήμων είναι άψογη. Από την πρώτη στιγμή που έγινεη «σύλληψη» της ιδέας για την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού έωςτην προσεχτική εξέταση όλων των παραμέτρων, αλλά και τη διεκδίκηση τηςχρηματοδότησης, η συνεργασία ήταν καταπληκτική», σημείωσε ο κ.Κοτσαχιακίδης, ο οποίος τόνισε με έμφαση πως η κατασκευή του βιολογικούκαθαρισμού είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο.

πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία της Ειρήνης Παπαδάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *