12/3 Διαμαρτυρία-καταγγελία από επιχειρηματίες της περιοχής

”Ανύπαρκτη η αντίδραση του Δήμου Σιδηροκάστρου”
Για ανύπαρκτη αντίδραση κατηγορούν τον Δήμο Σιδηροκάστρου επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η κατασκευή του κάθετου άξονα της Εγνατίας.
Στην καταγγελία των επιχειρήσεων Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Stabil System Α.Β.Ε.Ε., Chrisohoidis S.A. Ξύλον-Λίθος Α.Ε.Β.Ε., Στρυμόν Μπετόν Α.Ε. και ΦΑΕΘΩΝ Α.Β.Ε.Ε. αναφέρεται:

‘ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ, για την σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ προς τους αρμόδιους φορείς, για τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που δημιουργεί στην περιοχή μας, η κατασκευή του ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ της ΕΓΝΑΤΙΑΣ προς ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ.
– ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τη μη ΠΡΟΒΛΕΨΗ, που πρόσφατα πληροφορηθήκαμε, στη Μελέτη Εφαρμογής του εν λόγω άξονα για ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΞΟΔΟΥ προς την περιοχή μας, για την εξυπηρέτηση των οικισμών: της ΘΕΡΜΟΠΗΓΗΣ και του ΧΑΡΟΠΟΥ, καθώς επίσης και του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ και του ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ προς Στρυμονοχώρι – Ηράκλεια και Λίμνης Κερκίνης, σαν αυτές, που έχετε κάνει ήδη και για τους οικισμούς: Μελενικιτσίου, Παλαιοκάστρου, Βαμβακοφύτου και Καμαρωτού, εκτός και εάν μας θεωρειίτε εμάς εδώ πολίτες Β’ κατηγορίας και
– ΑΙΤΟΥΜΕ, προ πάσης ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ των ΕΡΓΑΣΙΩΝ του Άξονα στην εν λόγω περιοχή, την άμεση τακτοποίηση των παραπάνω ΘΕΜΑΤΩΝ.
Διαφορετικά, είμαστε υποχρεωμένοι να ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ στους ΕΔΩ αρμόδιους ΦΟΡΕΙΣ, στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ και στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”.

πηγή: Εφημερίδα Ακριτική Φωνή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *