12/4 ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε.Δ.Κ ν.ΣΕΡΡΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Aνέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των μελών του νέο Δ.Σ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων νομού Σερρών, το απόγευμα της Τετάρτης (11/4), κατά τη διάρκεια τςη διαδικασία για την ανάδειξη του προεδρείου του οργάνου.

Η «Ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση», πρότεινε στην πλειοψηφούσα παράταξη «Αυτοδιοικητική Κίνηση», διαπαραταξιακό προεδρείο, κάτι που δεν αποδέχτηκαν οι προσκείμενοι στη Ν.Δ δήμαρχοι.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναμενόμενα. Νέος πρόεδρος της ΤΕΔΚ εξελέγη ο δήμαρχος Σερρών, Γιάννης Βλάχος, με 8 ψήφους, Αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Τραγίλου, και πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚ, Χρυσόστομος Γκαντίδης με 8 ψήφους και γραμματέας ο δήμαρχος Στρυμονικού, Ισαάκ Ρίζος, επίσης με 8 ψήφους.
Η αντιπολίτευση, πρότεινε ως υποψήφιο για τη θέση του προέδρου, τον πρόεδρο της Άνω Βροντούς, Δημήτρη Μιχτσόγλου, παρά τις μέχρι πρότινος δηλώσεις μελών της, πως θα προταθεί η δήμαρχος Νιγρίτας Αγγελική Μήκα.
Από την αντιπολίτευση, προτάθηκαν για τις θέσεις του αντιπροέδρου και του γραμματέα του οργάνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Ομιλιάδης, από την Αλιστράτη και Σταύρος Ανδρεάδης, από τον δήμο Στρυμόνα, που έλαβαν 5 ψήφους έκαστος.

Αίσθηση τέλος, προκάλεσε ο αποκλεισμός της δημάρχου Νιγρίτας, Αγγελικής Μήκα,από τους εκπροσώπους της ΤΕΔΚ για τη γενική συνέλευση και την εκλογή νέου προεδρείου της Τοπικής Ένωσης Δήμων Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ). Χαρακτηριστικό είναι, πως σ’ ένα από τα ψηφοδέλτια υπήρχαν 12 ψήφοι πλην του ονόματος της Αγγελικής Μήκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *