12/5 Νέα διοικητής στο ΚΕΠΕΠ, αλλά …

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, νέα διοικητής στο ΚΕ.ΠΕ.Π Σιδηροκάστρου, αναλαμβάνει η Άννα Λάτσιου, απο την Αθήνα.
Ωστόσο, αν και η υπουργική απόφαση υπεγράφη στις 29/3,εν τούτοις ακόμη δεν έχει δημοσιευτεί στο φύλλο της Εφημερίδας τηςΚυβέρνησης. Πληροφορίες αναφέρουν, πως το υπουργείο Υγείας αναμένει τησυζήτηση στο ΣτΕ, της νέας προσφυγής που κατέθεσε ο απερχόμενοςδιοικητής, Σπύρος Τσαρτσίδης, κατά της απόφασης του Δημήτρη Αβραμόπουλου, να τον απομακρύνει από τη διοίκηση του ιδρύματος.

Εφόσονδημοσιευτεί στο ΦΕΚ ο διορισμός, η κ.Λάτσιου αναλαμβάνει και επίσημακαθήκοντα, βάζοντας τέλος, στην πολύμηνη αναταραχή που επικρατεί στοίδρυμα, λόγω διαμάχης του απερχόμενου προέδρου, με μερίδα εργαζομένων,αλλά και με τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, που έφτασε μέχρι τον «ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Τέλος η «κόντρα» Τσαρτσίδη – Σπάση
Την ίδια ώρα, έπεσε η «αυλαία» σε μια άλλη «κόντρα» που άφησε εποχή στο Σιδηρόκαστρο, ανάμεσα στον εκεί δήμαρχο Αθανάσιο Σπάση και τον πρώην συνεργάτη του, Σπύρο Τσαρτσίδη.
Το 2006ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου είχε καταθέσει μήνυση κατά του ΣπύρουΤσαρτσίδη, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του για παράτυπες προσλήψειςΑ.Μ.Ε.Α στη Δ.Ε.Α.Σιδηροκάστρου.
Όπωςέγινε γνωστό, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας (26/3) στοΤριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο Σπύρος Τσαρτσίδης ανακάλεσε τα όσαείχε υποστηρίξει κατά του δημάρχου,
Σε Δελτίο Τύπου του δήμου Σιδηροκάστρου, αναφέρεται :«Ο κ.Τσαρτσίδης ζήτησε συγνώμη, δήλωσε ότι σέβεται και υπολήπτεται τονδήμαρχο και τα όσα κατήγγειλε δεν ανταποκρίνονται στην αλήεθια, η δεπληροφόρηση του ήταν προϊόν κακής ενημέρωσης».
Ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου, Αθανάσιος Σπάσης, απεδέχθη ικανοποιημένος την δήλωση του πρώην συνεργάτη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *