13/10 Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου, Σάββα Κοσμίδη.

Χθες πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, Σάββα Κοσμίδη στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου. Το sidirokastro.com εξασφάλισε αυτούσια την ομιλία για τους αναγνώστες της σελίδας.


Η κοινωνία του Δήμου μας, όλοι εμείς ζήσαμε και ζούμε τα ανύπαρκτα αποτελέσματα της σημερινής Δημοτικής Αρχής,– η οποία κινείται στη λογική της διαχείρισης και του διαχειριστή.
Ζήσαμε και ζούμε (ευτυχώς για λίγες μέρες ακόμη) μια Δημοτική Αρχή που χαρακτηρίζεται από αδράνεια, -παθητικότητα,- αδιαφορία από συντηρητισμό. Όλο αυτό το διάστημα της τετραετίας που περάσαμε– υπάρχει πλήρης απαισιοδοξία σε ολόκληρο το Δήμο, εξ αιτίας της παντελούς έλλειψης πολιτικής δημιουργίας.
Δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσουν ένα πολιτιστικό σύλλογο.
Ότι πολιτιστικό δημιουργείται, είναι χάρις των προσπαθειών των τοπικών συλλόγων.
Συλλόγων που έχουν παραμελήσει-  και τολμούν να τους έχουν φωτογραφίες στο προεκλογικό φυλλάδιό τους.
Απαισιοδοξία εξαιτίας του αλαζονικού τρόπου άσκησης της αυτοδιοικητικής  εξουσίας.
Έχουν διατελέσει 12 αντιδήμαρχοι– και είναι αυτονόητο τι σημαίνει και στον κόσμο και στους ίδιους. Για τον κόσμο σημαίνει συναλλαγή , ιδιοτέλεια, υποβάθμιση Δημοτικού Συμβουλίου, για τους ίδιους σημαίνει εξουσία δεκαετίας του ’60.
Το καθεστώς του Δημαρχιακού συστήματος βασίζεται σε παρέες και ημέτερους, σε ψεύτικες υποσχέσεις και προχειρότητες. Μόλις πριν ένα μήνα, ένα πιστοποιητικό για να οικοδομήσει κάποιος στο Χαροπό ανακλήθηκε τέσσερις φορές επειδή άλλο ήθελε ο ένας  αντιδήμαρχος  και  άλλο  ο  άλλος.
Απαισιοδοξία εξαιτίας της μη συμμετοχής των πολιτών.
Δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε ένας ανοικτός δημόσιος απολογισμός του Δημάρχου, που πρέπει εκ του νόμου να γίνεται κάθε χρόνο.
Δεν συνεδρίασαν ουσιαστικά ποτέ τα τοπικά συμβούλια των χωριών, εκτελούνται έργα που δεν γνωρίζουν οι τοπικοί σύμβουλοι.
Δεν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος σε καμιά συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου.
Απαισιοδοξία εξ αιτίας της υποβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας.
Χρόνια τώρα απουσιάζουν αισθητικοί και λειτουργικοί κανόνες που θα δίνουν χρώμα και ταυτότητα σε δρόμους, πεζοδρόμια και κτίρια.
Χρόνια τώρα το κέντρο του Σιδηροκάστρου παραμένει άναρχο και άχαρο. Αμάξια, τραπέζια, καρέκλες, πάγκοι, καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους και πεζοδρόμια.
Χρόνια τώρα παραμένει άλυτο το θέμα της ολοκλήρωσης της πολεοδομικής μελέτης αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Απαισιοδοξία και απογοήτευση υπάρχει εξ αιτίας.
Της απουσίας αξιόπιστου τοπικού σχεδίου ανάπτυξης της περιοχής.
Δεν υπάρχει ένας λειτουργικός και στρατηγικός προγραμματισμός με ιεραρχημένους στόχους, με μεθόδους και μέσα κατάκτησής τους.
Εξ αιτίας του ευκαιριακού τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων.
Κατασκευάζουν γέφυρα και κοιλάδα χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψη την πολεοδομική μελέτη και το  Γ.Π.Σ , μόνο και μόνο γιατί ένας αντιδήμαρχος έταξε ότι θα γίνει γέφυρα  εκεί  κοντά.
Κατασκεύασαν τα αφοδευτήρια με μια είσοδο και μετά γκρέμιζαν γιατί έπρεπε να υπάρχει και άλλη.
Προχωρούν σε πεζοδρόμηση δρόμων χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη πρόταση για το κυκλοφοριακό.
Ξεκίνησαν την κατασκευή πλατειών στο Χαροπό και Καμαρωτό χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τις θέσεις στάθμευσης που απαιτούνται.
Απέρριψαν πρόταση αναρριχητικών συλλόγων για δημιουργία αναρριχητικού πάρκου και διαδρόμων, και τώρα το θέτουν στο πρόγραμμά τους. Είναι άτολμοι, είναι αδιάφοροι είναι συντηρητικοί.
Υπάρχει απογοήτευση διότι καμία σοβαρή προσπάθεια δεν καταβλήθηκε προκειμένου να λειτουργήσει η νέα ξενοδοχειακή μονάδα στα λουτρά. Πλήρης εγκατάλειψη του τριώροφου ξενοδοχείου. Τόλμησαν να πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια του νέου υδροθεραπευτηρίου δέκα ημέρες πριν τις εκλογές… γιατί; Προεκλογική φιέστα για ένα κτίριο που ήταν πανέτοιμο για λειτουργία το 1994 χάρις της οικονομικής αρωγής του τότε υπουργού εσωτερικών κ. Κλείτου προς τη Δημοτική Αρχή, του κ. Καρύδα.
 Κτιρίου που παραμελήθηκε για 12 ολόκληρα χρόνια, καταστράφηκαν μηχανήματα και λουτήρες, χάθηκαν χρήματα από τη μη χρήση της δωδεκαετίας και δαπανήθηκαν εκ νέου 340.000 ευρώ για την ανακαίνιση του, η οποία είναι σίγουρο ότι δεν θα συνεργάζεται πλήρως όταν λειτουργήσει η νέα ξενοδοχειακή μονάδα.
Υπάρχει από την άλλη πλευρά όμως η ευθυκρισία του λαού.
Ο κόσμος αναρωτιέται.
Τι σχέση έχει η Δημοτική Αρχή, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή με τα εγκαίνια του αιολικού πάρκου. Ήδη οι όμορες κοινότητες Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα αμφισβητούν δικαστικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής, και τα μόνα έσοδα που θα έχει ο Δήμος, πιθανόν θα είναι από την χρήση των δρόμων μόνο.
Τι σχέση έχει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή με τους Πολιτιστικούς συλλόγους, όπως τόνισα και στην αρχή; Τι βοήθεια πρόσφερε;
Τι σχέση έχει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή με τα έργα του σταδίου Σιδηροκάστρου και του κλειστού Γυμναστηρίου; Έργα εγκεκριμένα από το πρόγραμμα του 2004 της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Δοδακόπουλου, τα υιοθετούν ως δικά τους.
Τι σχέση έχει η Δημοτική Αρχή με τον εξωραϊσμό του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας; Κανένα σχόλιο, αλλά από φωτογραφίες πρώτοι! Έχουν θράσος και δεν ντρέπονται!!
Τι σχέση έχει η δημοτική αρχή με την κατασκευή των ΤΕΕ και του νηπιαγωγείου κοντά στο πρώτο δημοτικό σχολείο; Έργα εγκεκριμένα από την προηγούμενη Δημοτική αρχή του κ. Δοδακόπουλου, έργα της πολιτείας τα καπηλεύονται.
Τι σχέση έχει η Δημοτική Αρχή με την κατασκευή της εξωτερικής πισίνας των Λουτρών; Υπάρχει από το 1992 και δεν τοποθέτησαν ούτε ένα πλακάκι, όμως λεν ότι την κατασκεύασαν.
Κι όλα αυτά γιατί δεν πραγματοποίησαν έργο, και η τετραετία τους αναλώθηκε σε ένα «κυνήγι μαγισσών»,. Ακόμη τρέχουν στα δικαστήρια τον προηγούμενο Δήμαρχο και ξεχνούν ότι, ότι τυχόν έχουν εκτελέσει είχε διεκδικηθεί και εγκριθεί από αυτόν.
Όταν όλοι οι Δήμοι του Νομού μας έχουν προβεί στην ολοκλήρωση σχεδόν της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης από αμίαντο που υπήρχε, η σημερινή Απερχόμενη Δημοτική Αρχή καυχάται εν θερμώ για τα λίγα χιλιόμετρα που κατασκεύασε στο Σιδηρόκαστρο και τα πολύ πιο λίγα στα χωριά και εκείνα μέσα από το «Θησέας» χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ από  την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, όπως πράττουν οι Δήμοι που διεκδικούν, οι Δήμοι που αγωνίζονται.
Φίλες και φίλοι
Θεωρούμε τις δημοτικές εκλογές κορυφαία στιγμή για τη δημοκρατία. Εμάς την παράταξή μας – την παράταξη νίκης μας ενώνουν
Η πεποίθηση ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να αλλάξει σε λειτουργία, ποιότητα και αισθητική, να γίνει φιλικός, προσιτός, ανθρώπινος και ανοικτός στους πολίτες και στις ανάγκες τους.  εμείς  θα  έχουμε  μόνο (2) δύο  αντιδημάρχους  και  τα  χρήματα  για τον  τρίτο  θα  τα  αποδίδουμε  σε  συλλόγους  και  φορείς  με  έντονη  κοινωνική  προσφορά  και  δραστηριότητα.
Η αντίληψη ότι στις αποφάσεις πρέπει να παίρνουν μέρος όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες.
Η ανάγκη τα τοπικά συμβούλια στα χωριά να παίρνουν τους πόρους και να  ασκούν  τις  αρμοδιότητές  τους  , ώστε  να  έχουν  πραγματική  τοπική  εξουσία.
Εμείς θέλουμε
Ένα Δήμο που να διεκδικεί, να δημιουργεί ευκαιρίες και προγράμματα ενημέρωσης, πρόληψης και ανάπτυξης
για όλους τους πολίτες του, ιδιαίτερα τους νέους, τις γυναίκες και τις μεγαλύτερες ηλικίες  που είναι άνεργοι ή υποαπασχολούνται
για τα φτωχότερα στρώματα
για την δημόσια υγεία και προστασία στο πολίτη
για την δημιουργία των προϋποθέσεων της οικονομικής ανάπτυξης όλων των πολιτών του.
Εμείς θέλουμε
Ένα Δήμο που ενδιαφέρεται για τα παιδία του και συνεργάζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα
για τη δημιουργία σύγχρονων σχολείων
για να αποτελέσει το σχολείο τόπο οπού θα διαμορφώνεται σωστή αντίληψη για το περιβάλλον, τη  υγεία, τον αθλητισμό, την συμπεριφορά, τον σεβασμό του άλλου, του διαφορετικού.
Η διαφάνεια και εξυγίανση της διαχείρισης των πόρων του Δήμου και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στη λήψη αποφάσεων
με την ανάπτυξη θεσμών που θα δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες κατάρτισης και ελέγχου του ετήσιου προϋπολογισμού του Δήμου μας την αξιοποίηση των φορέων και εθελοντών και τη στενή συνεργασία τους με το Δήμο, ώστε να συμβάλουν ουσιαστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων και πολιτικής.
Είναι προτεραιότητες που κατοχυρώνουν τη λειτουργία της δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο.
Για εμάς η Τ.Α. δεν είναι μια απλή διοικητική υποδιαίρεση ενός συγκεντρωτικού κράτους. Είναι ένα ζωντανό διοικητικό κύτταρο συμμετοχής, πρωτοβουλιών και δράσεων των τοπικών κοινωνιών. Είναι ένα προνομιακό πεδίο διαλόγου. Είναι και παραμένει η φωνή των πολιτών. Είναι ένα κέντρο παροχής φιλικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς το πολίτη.
 Η Τ.Α. μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί στις μεγάλες σύγχρονες προκλήσεις που αφορούν στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ στο περιβάλλον και τη ποιότητα ζωής, στην κοινωνική πολιτική, στην ΠΑΙΔΕΙΑ, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, στη νέα γενιά, στον αθλητισμό.
Στόχοι που προϋποθέτουν μια ριζικά διαφορετική αντίληψη για την Τ.Α..
Μια διαφοροποίηση και αντιδιαστολή ανάμεσα στην προοδευτική μας πρόταση και την συντηρητική που υπάρχει στο Δήμο.
Εμείς θέλουμε την Τ.Α. βάθρο της δημοκρατίας και όχι μέρος του πελατειακού πολιτικού συστήματος σχέσεων.
Εμείς θέλουμε την Τ.Α. δύναμη επίλυσης των προβλημάτων και όχι μηχανισμό διάχυσης των ευθυνών της πολιτείας και εκτόνωσης των αιτημάτων των πολιτικών.
Εμείς θέλουμε την Τ.Α. θεσμικό εταίρο με αυτοτέλεια και όχι μηχανισμό κομματικής εξουσίας.
Εμείς θέλουμε την Τ.Α. να δρα για το σύνολο των θεμάτων που επιδρούν στην ποιότητα ζωής και όχι υποδοχέα ανεπιθύμητων για την κεντρική εξουσία αρμοδιοτήτων.
Εμείς θέλουμε στην Τ.Α. τους εργαζόμενους ανεξάρτητους και δημιουργικούς συντελεστές στο αυτοδιοικητικό έργο και όχι ως ιμάντες του μηχανισμού κομματικής εξουσίας.
Εμείς θέλουμε η Τ.Α. να υποστηρίζει και να πρωτοστατεί σε κοινωνικά κινήματα φορέων και πολιτών τα οποία αποβλέπουν στην ικανοποίηση κοινωνικών αλλαγών και λειτουργιών.
Επειδή όλοι εμείς πιστεύουμε ότι η Τ.Α. αποτελεί τον γονιμότερο χώρο κοινωνικής συνοχής και συνεργασίας, οραματιζόμαστε και θα αγωνισθούμε για μια τοπική κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
 Θα αγωνισθούμε συλλογικά για να ενοποιήσουμε όλες τις πολιτιστικές, κοινωνικές και οικονομικές δυνάμεις του Δήμου μας  , για  να ενοποιήσουμε τη νεολαία με όλες τις ηλικίες, για να παράγουμε πολιτική που θα διατυπώνει εναλλακτικές λύσεις για τα προβλήματα του τόπου και να επιλέγουμε λύσεις ενδεδειγμένες και με δημοκρατικό τρόπο.
Θα τολμήσουμε την υπέρβαση που για εμάς είναι:
η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης
είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας
είναι η προώθηση θέσεων, δράσεων και απόψεων
είναι η διεκδίκηση με κάθε μέσο και τρόπο, πόρων κονδυλίων και προγραμμάτων
είναι η μόνιμη διαβούλευση, ο ανοικτός διάλογος με τους πολίτες με τους φορείς
Φίλες και φίλοι
Έχετε στα χέρια σας τις βασικές αρχές του προγράμματος μας για την πόλη του Σιδηροκάστρου και των χωριών.
Επειδή η επί μέρους ανάλυση όλων των σημείων είναι κουραστική, η αναφορά σε βασικούς στόχους είναι απαραίτητη και αποτελεί αφετηρία για την επόμενη τετραετή δραστηριότητα μας.
Η εξυγίανση και διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας των Δημοτικών Επιχειρήσεων και η λειτουργία εντός του 2007 της νέας ξενοδοχειακής πτέρυγας των λουτρών θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία 80 με 100 θέσεων εργασίας σε συνάρτηση με την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.
– Η συμπαρουσία του Δήμου σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες είναι παράγοντας ώθησης και μαζί με τη δημιουργία υποδομών κατάλληλων θα επιφέρει θέσεις
εργασίας.
– Η ολοκλήρωση της έρευνας του γεωθερμικού πεδίου από το ΙΓΜΕ θα ανοίξει το δρόμο για πλήρη αξιοποίηση της γεωθερμίας. Γεωθερμία που είναι εθνικό λαχείο για την περιοχή μας και ως Δημοτική Αρχή η κατασκευή 15 στερεμάτων θερμοκηπίων με αρωματικά φυτά και λουλούδια μέσω προγραμμάτων Ευρωπαϊκών υψηλής επιδότησης είναι πρωταρχικό μέλημα μας.
–             Η ριζική ανάπλαση – αναβάθμιση της Βενιζέλου και της κεντρικής πλατείας Σιδηροκάστρου σε συνάρτηση με νέους αισθητικούς και λειτουργικούς κανόνες διακόσμησης δρόμων, πεζοδρομίων, και κτιρίων θα κάνει το Σιδηρόκαστρο κέντρο ζωής της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει νέους ορίζοντες ανάπτυξης των επαγγελματιών και νέους χώρους εξυπηρέτησης για εκδηλώσεις πολιτισμού και αναψυχής.
–             Οι ήπιες και προσεγμένες παρεμβάσεις στη κοιλάδα του Κρουσοβίτη θα έχουν στόχο τη προσέγγιση πολλών τουριστών, περιπατητών, αναρριχητών καθώς και τη δραστηριοποίηση περισσότερων επαγγελματιών.
– Η ολοκλήρωση της γενικής πολεοδομικής μελέτης επέκτασης – αναθεώρησης της πόλης Σιδηροκάστρου θα επιφέρει νέα οικοδομική δραστηριότητα και φυσικά οικονομική ανάσα.
–             Οι ετήσιοι δημόσιοι ανοιχτοί απολογισμοί του Δήμαρχου στο Σιδηρόκαστρο και σε κάθε χωριό καθώς η προσωπική παρουσία του Δημάρχου σε όλες τις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων θα είναι το Α και το Ω της πολιτικής μας.
–              Εμείς θα τολμήσουμε να αναμετρηθούμε με τα τοπικά προβλήματα και θα υλοποιήσουμε έτσι  πλειοψηφικές  πολιτικές. Είναι μία πολιτική αρχή την οποία η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν τήρησε – δε σεβάστηκε ούτε μία φορά, γιατί φοβόταν τον κόσμο, δεν ήθελε την άποψη του κόσμου, γιατί ασκούσε αλαζονική πολιτική.
–                Εμείς  θα  έχουμε  μόνο (2) δύο  αντιδημάρχους  και  τα  χρήματα  για τον  τρίτο  θα  τα  αποδίδουμε  σε  συλλόγους  και  φορείς  με  έντονη  κοινωνική  προσφορά  και  δραστηριότητα.
Πέραν αυτών των βασικών στόχων
Η δράση μας ως δημοτική αρχή δε θα σταματήσει ούτε στιγμή για τη προστασία, τη στήριξη και το σεβασμό των αναγκών, των επιθυμιών και των αιτημάτων όλων των πολιτών του Δήμου.
– Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, να διεκδικούμε την οικονομική αυτοδυναμία του Δήμου, την διοικητική αυτοτέλεια, την οικονομική αυτοδιαχείριση,
– δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση της αναμόρφωσης των δύο εισόδων της πόλης και όλων των εισόδων των χωριών,
– δε θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για την καθαριότητα της πόλης και των χωριών,
– για την καθαριότητα των δεξαμενών ύδρευσης και τον έλεγχο ποιότητας
– για την αντικατάσταση όλων των γραμμών αμίαντου του δικτύου ύδρευσης
–             για την αποκατάσταση της κεντρικής Αμπέλας μέχρι να γίνει ο ΧΥΤΑ του Νομού
– για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων
– για την δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και αναψυχής
– για την αναβάθμιση της αισθητικής της πόλης και των χωριών
– για την εξασφάλιση της μεταφοράς των ασθενών για θεραπεία στο ΚΑΠΗ με ειδικό όχημα
– για την πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους και τα Σωματεία
Δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε μέρος των εγκαταστάσεων των στρατοπέδων και αξιοποίηση για δημιουργία χώρων πολιτιστικής δράσης και νεολαίας και στέγασης συλλόγων.
Ενώ οι προσπάθειές μας για επίλυση των προβλημάτων των χωριών, που κύρια  είναι η ποιότητα νερού, η αποχέτευση και η καθαριότητα θα είναι καθημερινή αρχή, ενώ η διοργάνωση των τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων θα υιοθετηθεί από τη Δημοτική Αρχή.
Συνδημότισσες και συνδημότες
Στις 15 Οκτωβρίου σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε τη  υπάρχουσα συντηρητική Δημοτική Αρχή που χαρακτηρίζεται από αδράνεια, αδιαφορία αλλά και μιζέρια. Μιζέρια όχι στην καθημερινή πολιτική της αλλά και στη διαχρονική σκέψη της. Μία Δημοτική Αρχή που τις τελευταίες ημέρες έχοντας λάβει το μήνυμα της αλλαγής που επέρχεται, έχει χάσει την ψυχραιμία της και επιδίδεται σε καθημερινούς εκβιασμούς διώξεων και απολύσεων σε υποσχέσεις διορισμών και μεταθέσεων, σε μικρορουσφετάκια.
Οφείλεται ανεξάρτητα από την κομματική – παραδοσιακή προτίμηση σας να εκλέξετε με πολιτικά και ηθικά κριτήρια, ανθρώπους ικανούς και με θέληση. Πρέπει να ψηφίσετε εκείνους που διατυπώνουν προτάσεις που θα παράγουν πολιτική.
Ο Συνδυασμός μας συγκεντρώνει στις τάξεις του, όπως βλέπετε στις φυλλάδες που κρατάτε, τα πιο αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, όλους τους διακατέχει υψηλό αίσθημα ευθύνης και ο καθένας τους κρατά την πολιτική του ταυτότητα και όλοι τους στοχεύουν στη σύνθεση απόψεων και προτάσεων που θα προκύψουν μέσα από δημιουργικές αντιπαραθέσεις και διατύπωση σχεδίων και ιδεών.
Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμήσετε τις προσπάθειές και τις δυνατότητες του συνδυασμού μας και θα μας δώσετε την ευκαιρία να αγωνισθούμε ως Δημοτική Αρχή για την ένταξη του Δήμου σε τροχιά ανάπτυξης.
Για  να  έχει  ο τόπος  μας  ΔΗΜΑΡΧΟ  και  όχι  Αντιδημάρχους  . Διότι   εμείς  θα  δουλεύουμε  περισσότερο  , γιατί  ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  θα  είναι   άοκνος  , χωρίς  εσωστρέφεια  , χωρίς  ιδιοτέλεια, ένα  ΔΗΜΑΡΧΟ  που  θα  αφουκράζεται  τη  φωνή  των  πολιτών , ένα  ΔΗΜΑΡΧΟ παρόντα  . ένα  ΔΗΜΑΡΧΟ  δημιουργικό. !!!   
                                                                                   Σας ευχαριστώ           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Sidirokastro.com (C) 2005-2024