13/3 48 ώρες στα κρατητήρια του Α.Τ Σιδηροκάστρου

Το περασμένο Σάββατο (7/3) προερχόμενος από τη γειτονική Βουλγαρία, ο μουσικοσυνθέτης συνελήφθη στον Προμαχώνα από την ΟΠΚΕ, εξαιτίας ενός χρέους προς το δημόσιο, ύψους 580 ευρώ, για το οποίο όμως δεν είχε ενημερωθεί από καμία αρμόδια υπηρεσία, όπως ο ίδιος υποστήριξε.

Αποτέλεσμα,να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου για «φιλοξενία» έως τηΔευτέρα (9/7), οπότε οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στη συνέχεια στηναρμόδια ΔOY για την εξόφληση του χρέους του.
"Αισθάνομαιθιγμένος, αγανακτισμένος και προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά τουσυστήματος, αλλά και τις άθλιες συνθήκες υγιεινής  που επικρατούν στακρατητήρια του Α.Τ Σιδηροκάστρου" δήλωσε ο ίδιος στην ηλεκτρονικήεφημερίδα. 
Οιεικόνες μιλούν από μόνες τους. Στρώματα κάτω στο πάτωμα, μία κουβέρτα,ένα κελί χωρίς θέρμανση, μία τουαλέτα, τη θέα της οποίαςπροστατεύει ένα σεντόνι εν είδει παραβάν, ένα ταβάνι γεμάτο μούχλα κλπκλπ.
Στη zougla.gr μπορείτενα ακούσετε την περιγραφή του πρώην μουσικοσυνθέτη του γνωστούσυγκροτήματος «Τερμίτες», για την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *