13/4 “Κρεμάλα” τα χρέη για τον δήμο Σιντικής

Με το ταμείο να είναι μείον στο δήμο Σιντικής, πληροφορίες φέρουν τον δήμαρχο Απόστολο Καρύδα, ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση αδυναμίας πληρωμής οφειλών προς τρίτους. Ουσιαστικά πρόκειται για άτυπη κήρυξη στάσης πληρωμών, που αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Την Τετάρτη (13/4), στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ο Απόστολος Καρύδας αναμένεται να αναφερθεί στα μεγάλα ελλείμματα που "κληρονόμησε" ο δήμος Σιντικής από τους πρώην δήμους Κερκίνης, Πετριτσίου και Σιδηροκάστρου και λιγότερο από της πρώην κοινότητες Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου και Προμαχώνα.
Ο δήμαρχος Σιντικής καλείται να δώσει απαντήσεις : 
= Για τo έλλειμμα των 743.340,23 ευρώ από τα τακτικά διαθέσιμα, ιδίους πόρους, του πρώην δήμου Σιδηροκάστρου.
= Για το 1.267.969,18 ευρώ, ανείσπρακτες βεβαιωμένες απαιτήσεις.= Για τα τιμολόγια 472.560,96 ευρώ του πρώην δήμου Σιδηροκάστρου που δεν συνοδεύονται από νόμιμα παραστατικά.
= Για τα τιμολόγια που αφορούν ειδικευμένα έσοδα του πρώην δήμου Πετριτσίου και δεν συνοδεύονται από νόμιμα παραστατικά ( συμπεριλαμβάνονται στο ποσό οφειλών των 329.362,77 προς προμηθευτές).
= Για τα τιμολόγια από τακτικά έσοδα του πρώην δήμου Πετριτσίου που δεν συνοδεύονται από νόμιμα παραστατικά (συμπεριλαμβάνονται στο ποσό οφειλών των 556.364,28 προς προμηθευτές).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *