13/5 “Δεν ζήτησα συγνώμη απο τον Σπάση” δηλώνει ο Τσαρτσίδης

Αρνείται ο Σπύρος Τσαρτσίδης πως ζήτησε «συγνώμη» από τον δήμαρχο Σιδηροκάστρου, Αθανάσιο Σπάση, προκειμένου να ανακαλέσει τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του.
Συγκεκριμένα το 2006ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου είχε κινηθεί νομικά εναντίον του ΣπύρουΤσαρτσίδη, μετά τις δημόσιες καταγγελίες του για παράτυπες προσλήψειςΑ.Μ.Ε.Α στη Δ.Ε.Α. Σιδηροκάστρου.

Όπωςέγινε γνωστό, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας (26/3) στοΤριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο Σπύρος Τσαρτσίδης ανακάλεσε τα όσαείχε υποστηρίξει κατά του δημάρχου.
Σε Δελτίο Τύπου του δήμου Σιδηροκάστρου, αναφέρεται : «Οκ.Τσαρτσίδης ζήτησε συγνώμη, δήλωσε ότι σέβεται και υπολήπτεται τονδήμαρχο και τα όσα κατήγγειλε δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, η δεπληροφόρηση του ήταν προϊόν κακής ενημέρωσης. Ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου, Αθανάσιος Σπάσης, απεδέχθη ικανοποιημένος την δήλωση του πρώην συνεργάτη του».
Μιλώντας στο infoserres.gr, ο Σπύρος Τσαρτσίδης, τόνισε : «Ποτέδεν ζήτησα συγνώμη από τον δήμαρχο ή από κανέναν άλλον. Γιατί τογράφουν δεν γνωρίζω, προφανώς για τη δημιουργία εντυπώσεων. Απλώς γιατο πρόσωπο του δημάρχου βεβαίως και δήλωσα ότι τον σέβομαι και ότι κατάαυτού δεν έχω τίποτα. Προϊόν κακής πληροφόρησης».
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό, πως για τα όσα είχε καταγγείλει το 2006΄ο Σπύρος Τσαρτσίδης, αλλά ανακάλεσε το 2009, η Εισαγγελία άσκησεαυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά του δημάρχου Σιδηροκάστρου και κατά δυουπαλλήλων που φέρονται να εμπλέκονται. Η δίωξη ασκήθηκε μετά τη μήνυσηπου είχε καταθέσει ο Σπύρος Τσαρτσίδης το 2006. Η υπόθεση θα εκδικαστείστις 3/6 στο Δικαστήριο Εφετών Θεσσαλονίκης.
Απότην πλευρά του ο δήμαρχος Σιδηροκάστρου, Αθανάσιος Σπάσης, δήλωσε πωςθα εμφανιστεί στο δικαστήριο και θα καταθέσει την πρόσφατη δήλωση τουΣπύρου Τσαρτσίδη, σύμφωνα με την οποία : «Όσα κατήγγειλε δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, η δε πληροφόρηση του ήταν προϊόν κακής ενημέρωσης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *