13/8 Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από το Sidirokastro.com

To Sidirokastro.com σε συνεργασία με το Sidnet.gr προσφέρει τώρα ασύρματη ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο Internet για τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας.
Συνεχίζοντας με μεράκι και καινοτομία προσθέτουμε μια νέα λειτουργία για την εξυπηρέτηση και την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας.

Ενημερωθείτε πατώντας εδώ


Μετά από δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του 1ου Wireless HotSpot της περιοχής μας. Πριν ένα χρόνο περίπου "έπεσε" η ιδέα για την δημιουργία ενός ελεύθερου δικτύου ασύρματης πρόσβασης όπου οι επισκέπτες και οι πολίτες της περιοχής θα μπορούσαν, για περιορισμένο έστω χρονικό διάστημα, να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και να επικοινωνήσουν. Έτσι σε συνεργασία με το Sidnet.gr που προϋπήρχε της ιδέας αυτής έγινε εφικτό τον Μάρτιο του 2008 να ξεκινήσει η δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας του δικτύου. Σε έξι περίπου μήνες που λειτουργεί το δίκτυο είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε από τα στατιστικά του δρομολογητή ότι 74 χρήστες έκαναν χρήση του δικτύου και χωρίς μάλιστα να υπάρχει η απαιτούμενη διαφήμιση.

Τέλος θα θέλαμε τις παρατηρήσεις σας και την υποστήριξη από χορηγούς για την λειτουργία του δικτύου ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο και πιο λειτουργικό. Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώνετε για κενά ασφαλείας στο λογισμικό και στο υλικό του δικτύου με e-mail η με δημοσίευση στο Forum του Sidirokastro.com. Μην ξεχνάτε ότι το Sidnet.gr δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη, μελέτη και εκπαίδευση πάνω στην χρήση των ασύρματων ψηφιακών επικοινωνιών. Θα χαρούμε να έχουμε παρατηρήσεις σας ακόμα και αν αυτές είναι αρνητικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *