13/9 Επίθεση Μακάριου κατά της Διεύθυνσης Γεωργίας Σερρών

Για αναποτελεσματικότητα κατηγορεί τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Γεωργίας Σερρών, ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος. Αιτία οι ποσότητες με τυρί, που αιτήθηκε η μητρόπολη για την κάλυψη των αναγκών των εκεί κατασκηνώσεων.

«Από τον περασμένο Μάιο, αιτηθήκαμε την παραχώρηση συγκεκριμένης ποσότητας τυριού, προς κάλυψη αναγκών των μαθητικών κατασκηνώσεων. Το καλοκαίρι πέρασε και το μόνο που μας έστειλαν ήταν δέκα δοχεία με τυρί, όταν μας είχαν υποσχεθεί 600 μερίδες» δήλωσε αγανακτισμένος, στο infoserres.grο μητροπολίτης Μακάριος, λέγοντας πως απέστειλε και σχετική επιστολή διαμαρτυρίας, στον νομάρχη Σερρών, Κώστα Παπαπαναγιώτου.
Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Γεωργίας, Γαβριήλ Κοσμίδης, απαντώντας σε όσα καταλογίζει στην υπηρεσία ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου, τόνισε πως για την καθυστέρηση ευθύνεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ και όχι η υπηρεσία του. «Από την πλευρά μας έχουμε κάνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποφασίζει που θα διανεμηθούν οι ποσότητες, από τυρί, ρίζι, ζυμαρικά κλπ»
Τυρί μπορεί να μην εξασφάλισε η μητρόπολη Σιδηροκάστρου, αλλά από μακαρόνια, «δόξα το θεό». «Φλομώσαμε το μακαρόνι και στο ρύζι» δήλωσε αστειευόμενος ο μητροπολίτης Μακάριος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *