14/3 Απάντηση για τα κρατητήρια του Α.Τ Σιδηροκάστρου

«Υπάρχουν ελλείψεις, αλλά το κρατητήριο του Α.Τ Σιδηροκάστρου είναι μόνο για ολιγόωρη παραμονή» δήλωσε στο infoserres.gr o διοικητής Κωνσταντίνος  Βλάσκος, απαντώντας στο δημοσίευμα της zougla.gr, για απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στο χώρο.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια, μετά από καταγγελία του γνωστού μουσικοσυνθέτη Παύλου Κικριλή, ο οποίος παρέμεινε για 48 ώρες στα κρατητήρια του Α.Τ Σιδηροκάστρου, όταν συνελήφθη (5/3) στον Προμαχώνα από την ΟΠΚΕ, εξαιτίας ενός χρέους προς το δημόσιο, ύψους 580 ευρώ, για το οποίο όμως δεν είχε ενημερωθεί από καμία αρμόδια υπηρεσία, όπως ο ίδιος υποστήριξε.

Αποτέλεσμα, να οδηγηθεί στο Σιδηρόκαστρο για «φιλοξενία» έως τη Δευτέρα (9/3), οπότε οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και στη συνέχεια στην αρμόδια ΔOY για την εξόφληση του χρέους του.
Οίδιος τράβηξε με το κινητό του φωτογραφίες από τα κρατητήρια του Α.ΤΣιδηροκάστρου, που δημοσιεύτηκαν μαζί με την καταγγελία του στη zougla.gr.
Στρώματακάτω στο πάτωμα, μία κουβέρτα, ένα κελί χωρίς θέρμανση, μία τουαλέτα,τη θέα της οποίας προστατεύει ένα σεντόνι εν είδει παραβάν, ένα ταβάνιγεμάτο μούχλα κλπ κλπ.
«Τοπροσωπικό φέρθηκε άψογα στον κ.Κικριλή. Όσο για το χώρο, μπορεί νααπαιτούνται παρεμβάσεις, αλλά στο θέμα της καθαριότητας πρέπει νατονίσω πως πρόσφατα τα κρατητήρια απολυμάνθηκαν από ειδικό συνεργείο» τόνισε ο κ.Βλάσκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *