14/3 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΟΙΜΗΣΗ 6-0

 Νίκη με 6-0 για τον ΕΘΝΙΚΟ επί της Κοίμησης. Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού. Τα γκολ για τον ΕΘΝΙΚΟ απο τους : ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ στο 29′, ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ στο 32′ , ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο 67′, 70′ και 82′, ΔΑΠΚΑ στο 75′.

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :23′   Κίτρινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων για διαμαρτυρία.

29′   ΓΚΟΛ! Κάθετη πάσα απο τον ΔΕΝΤΣΑ με τον ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟ να περνάει τον αντίπαλο του και τον τερματοφύλακα και να ανοίγει το σκορ.

32′   ΓΚΟΛ! Ωραία προσπάθεια απο αριστερά του ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ που τριπλάρει έναν αμυντικό και κάνει την παράλληλη μπαλιά, με τον ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ να πλασάρει εύστοχα από την μικρή περιοχή.

39′   Κίτρινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων για σκληρό μαρκάρισμα στο Δημητρανόπουλο.

41′   Κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) σε παίκτη των φιλοξενούμενων για σταμάτημα της μπάλας με το χέρι.

44′   Κίτρινη κάρτα στον Δημητρανόπουλο γιατί συνέχισε την φάση μετά από το σφύριγμα του διαιτητή.

46′   Αλλαγή. Εντός ο Στόικος, εκτός ο Χουρουζίδης.  

57′   Αλλαγή. Εντός ο Δάπκας, εκτός ο Δημητρανόπουλος. 

66′   Αλλαγή. Εντός ο Αθανασιάδης , εκτός ο Σεφέρογλου.

67′   ΓΚΟΛ! Ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ μπήκε από τα δεξιά και έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ να κάνει το 3-0  από την μικρή περιοχή.

70′   ΓΚΟΛ! Ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ μπήκε από τα δεξιά και έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από την μικρή περιοχή.

75′   ΓΚΟΛ! Ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ μπήκε από τα δεξιά και έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον ΔΑΠΚΑ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι.

82′   ΓΚΟΛ! Σλάλομ του ΙΩΑΝΝΙΔΗ από τα αριστερά που μπήκε στην περιοχή και σούταρε απο πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα!
            ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ : (ΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ), ΤΖΗΜΑΣ, ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ (46′ ΣΤΟ’Ι’ΚΟΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Δ., ΚΑΡΑΤΖΑΣ, ΓΙΑΤΣΙΟΣ, ΔΕΝΤΣΑΣ, ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ (66′ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ), Α’Ι’ΒΑΤΖΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (57′ ΔΑΠΚΑΣ), ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *