14/3 Το Υπ. Υγείας Βουλγαρίας στο ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου

Συνεργασία Ιδρυμάτων Πρόνοιας Σόφιας-Σερρών
Επίσκεψη γνωριμίας με το ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας διοικητές των προνοιακών ιδρυμάτων από την Σόφια Βουλγαρίας.

Σκοπός η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα και εμπειρία, με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους χρήστες υγείας της χώρας τους.
Η υπεύθυνη της αποστολής διευθύντρια Βλαντιμίροβα Μίνκα της κοινωνικής μέριμνας του δήμου του υπουργείου Υγείας Πρόνοιας της Σόφιας, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της επίσκεψής τους και στην εμπειρία της από το όμοιο ίδρυμα παιδιών με ειδικά προβλήματα υστέρησης και κινητικών προβλημάτων που λειτουργεί στη Σόφια και φιλοξενεί εκατό παιδιά.Επίσης μίλησε για την αναγκαία συνεργασία Δήμου και υπουργείου στη χρηματοδότηση των προνοιακών αυτών ιδρυμάτων.
Η κ. Μίνκα αναφέρθηκε ακόμη στη σημασία και το ρόλο των εθελοντών για την ορθή λειτουργία αυτών των ιδρυμάτων στις δύο χώρες.
Ο διοικητής Σπύρος Τσαρτσίδης τους υποδέχτηκε θερμά και προσέφερε στη διευθύντρια της κοινωνικής πρόνοιας του δήμου Σόφιας αναμνηστική πλακέτα με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στη συνέχεια τις ξενάγησε στο Ίδρυμα δείχνοντας τους χώρους εργασιοθεραπείας και φυσιοθεραπείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *