14/6 Ηλιάδη, Καρύδα και Κρυστάλλη προτείνει για ”υποψηφίους” στη λίστα

Η Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ που τάχθηκε κατά των προκριματικών εκλογών

Κατά της διεξαγωγής προκριματικών εκλογών στις Σέρρες, για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών που θα στελεχώσουν το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, τάχθηκαν κατά πλειοψηφία, τα μέλη της Ν.Ε του κόμματος, το βράδυ της Τρίτης (12/6). Υπέρ των προκριματικών εκλογών, έχει ταχθεί ο γραμματέας της Δ.Ο Σερρών, Άλκης Απιδόπουλος, ενώ και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Ανθόπουλος, που διεκδικεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο, έχει ζητήσει να πραγματοποιηθεί η διαδικασία, όπως ορίζεται από το καταστατικό του κόμματος.

Στη συνεδρίασή της Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αποφασίστηκε να προταθεί στην Περιφερειακή Επιτροπή και στη συνέχεια στην επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, η συμμετοχή του πρώην βουλευτή Νίκου Ηλιάδη, του πρώην δημάρχου Σιδηροκάστρου Απόστολου Καρύδα και του πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου Χρήστου Κρυστάλλη.
Όσον αφορά τον Δημήτρη Μπαλαξή, δεν λήφθηκε απόφαση αν και είναι γνωστή η θέληση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, να είναι υποψήφιος βουλευτής.
Η εισήγηση της Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ, θα αξιολογηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, από την επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος, που θα λάβει και την τελική απόφαση για την συγκρότηση του «πράσινου» ψηφοδελτίου στο νομό Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *