14/7 Παραμένει Διοικητής προς το παρόν

Νέα διάσταση δίνεται στην υπόθεση της αποπομπής του κ. Σπύρου Τσαρτσίδη από τη θέση του Διοικητή του ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου. Στις 13 Ιουνίου 2008, δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, η απόφαση του Υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, που αναφέρει ότι παύει πρόωρα τον κ. Σπύρο Τσαρτσίδη, από τα καθήκοντά του

Ο κ. Σ. Τσαρτσίδης, δεν έμεινε με «σταυρωμένα χέρια» και υπέβαλλε αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ταυτόχρονα υπέβαλλε και αίτηση αναστολής, ζήτησε και έλαβε προσωρινή διαταγή, με την οποία αναστέλλεται η ισχύς της Υπουργικής απόφασης του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Όλα ξεκίνησαν, όπως δείχνουν τα πράγματα, όταν οι δύο άνδρες, δηλαδή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Μακάριος και ο Διοικητής του ΚΕΠΕΠ κ. Σπύρος Τσαρτσίδης, ήρθαν σε ρήξη και όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», ήταν η απόφαση της διοίκησης του ΚΕΠΕΠ, να σταματήσει την τροφοδοσία πετρελαίου, στο γηροκομείο της Μητρόπολης, ανακοινώνοντας ότι θα πρέπει να μεριμνήσουν έτσι ώστε από το ερχόμενο φθινόπωρο, να έχουν αυτόνομη θέρμανση.
Το… σίριαλ δεν φαίνεται να έχει τέλος, ενώ οι πρώτες εξελίξεις αναμένονται ακόμη και μέσα στον Ιούλιο, οπότε και θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής που κατέθεσε ο κ. Σπύρος Τσαρτσίδης και η οριστική λύση θα δοθεί σε μερικούς μήνες, με την εκδίκαση της υπόθεσης από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ζ.Χ.

πηγή: www.el-vima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *