14/8 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Γ.Σ. ΡΟΥΠΕΛ

Ο απολογισμός της χρονιάς 2004-2005 του Α.Γ.Σ.ΡΟΥΠΕΛ στα τμήματα Μπάσκετ,Στίβου και Badminton…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζοντας την θετική πορεία του το τμήμα Μπάσκετ στους Άνδρες τερμάτισε 3ο μετά απο ένα δύσκολο πρωτάθλημα και ύστερα απο σκληρούς αγώνες μπαράζ.
Το γεγονός οτι απο το 1989 συμμετέχει κάθε χρόνο στην τελική φάση των μπαράζ ανόδου για την Γ’ εθνική δηλώνει την σοβαρή δουλειά που πραγματοποιήτε.
Στις μικρές ηλικίες νέα ταλέντα έχουν αναδειχθεί και προωθούνται κάτω απο την καθοδήγηση του προπονητή κ.Γρεασίδη Άρη στην ανδρική ομάδα.
Στα τμήματα Γυναικών μετά απο μία δεκαετία έντονης πρωταγωνιστικής παρουσίας και στα 3 πρωταθλήματα (κοριτσιών-νεανίδων-γυναικών) άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια παρακμής, γεγονός που προβληματίζει την Διοίκηση η οποία αναζητεί άμεσα λύσεις.

ΣΤΙΒΟΣ

Και εδώ το πρόβλημα αγωνιστικής παρουσίας είναι εμφανές λόγο μή ύπαρξης αθλητικών υποδομών και προπονητή (ο κ. Γρηγορούδης ήδη εχει διοριστεί) και αρκούμαστε στην συμμετοχή λίγων αθλητών/τριών σε τοπικούς αγώνες και μόνο για την ενίσχυση-ύπαρξη του ΤΑΔ.

BADMINTON

Η ανωτερώτητα πανελληνίως του τμήματος Badminton είναι παραπάνω απο εμφανής βλέποντας και μόνο την τελική βαθμολογία του 2004. Είναι η 13η συνεχής χρονιά που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδος σε όλα τα πρωταθλήματα όλων των ηλικιών (U-11, U-13, U-15, U-17, U-19 Ανδρών-Γυναικών).
Δεκάδες και για φέτος οι επιτυχίες και τα επίσημα αποτελέσματα της ομοσπονδίας τα λένε όλα και δέν χρειάζεται περισσότερη αναφορά.
Σε άλλο δημοσίευμα θα σας γνωρίσουμε τα ονόματα των αθλητών/τριών που είναι πάρα πολλά και κάτω απο την επίβλεψη του προπονητή κ. Πέταρ Ντίμοβ πραγματικά δημιουργούν.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σάββας Κοσμίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *