15/11 «Ολική επαναφορά» για τον Απόστολο Καρύδα

«Ολική επαναφορά» για τον Απόστολο Καρύδα, που επικράτησε άνετα του απερχόμενου δημάρχου Σιδηροκάστρου Αθανάσιου Σπάση στο δήμο Σιντικής, με ποσοστό που άγγιξε το 56%.
Σχεδόν 16 χρόνια από την αποχώρηση του από τον δήμο Σιδηροκάστρου όπου διετέλεσε τρεις τετραετίες δήμαρχος, ο Απόστολος Καρύδας, καλείται να κερδίσει ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα στη ζωή του.

«Πετύχαμε να κλείσουμε την πόρτα στον εισβάλοντα κομματισμό. Το αποτέλεσμα δημιουργεί ευθύνες, που καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας. Αυτό που θα επιχειρήσουμε άμεσα, είναι η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, αφού τα ποσοστά της αποχής δεν μπορούμε να τα προσπεράσουμε αβίαστα» δήλωσε στο infoserres.gr ο Απόστολος Καρύδας, που ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ανοιχτών λαϊκών συνελεύσεων στις 26 Τοπικές Κοινότητες του δήμου Σιντικής, μέσα στο πρώτο τρίμηνο της θητείας του. «Θέλουμε να ακούσουμε τον κόσμο, αλλά και να μας ακούσει. Πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις και κυρίως η νεολαία» κατέληξε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σιντικής.
Ο Απόστολος Καρύδας σε ηλικία 32 ετών, έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στον δήμο Σιδηροκάστρου το 1982,  πετυχαίνοντας την εκλογή του από την Α΄Κυριακή με ποσοστό 59%. Τόσο το 1986 (με 50,5%), όσο και το 1990 (53%) πέτυχε άνετα την επανεκλογή του από την Α΄ Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *