
(Φωτογραφία Σοφία Δαδίκα)
Τοπικά προϊόντα από το Καρυδοχώρι, Αχλαδοχώρι, Καπνόφυτο και Φαιά Πέτρα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν όλοι όσοι έδωσαν το παρών στο 16ο Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο Καρυδοχώρι.
Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν παραγωγοί από τα παραπάνω χωριά, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους, όπως μήλα, ρόδια, καρύδια, μέλι, κρασιά και τσίπουρα, πατάτες, κρεμμύδια, φασόλια, ξηρούς καρπούς, ρίγανη, τσάι του βουνού και άλλα πολλά.

(Φωτογραφία Παναγιώτης Σαββίδης-Δημοσιογράφος)
Φέτος την εκδήλωση επισκέφθηκε πάνω από 4.000 επισκέπτες από τις Σέρρες, τους νομούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και από τη Γερμανία και Ιταλία.
«Η επαρχία ζει, ο Έλληνας παραγωγός είναι εδώ και ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει», τόνισε στην ΕΡΤ3, ο Πρόεδρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου, Κώστας Νικολαΐδης, ο οποίος τόνισε ότι εφέτος καταρρίφθηκε το ρεκόρ της περσινής διοργάνωσης.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχώριου «Ο Άγιος Αθανάσιος», με την υποστήριξη του Δήμου Σιντικής.
