16/11 Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Καρύδα, την επομένη της νίκης

Ερωτηματικά προκαλεί η παραίτηση του δικηγόρου Χρήστου Κελεσίδη, από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπή του συνδυασμού "Ενότητα και Ελπίδα για τη Σιντική" του Απόστολου Καρύδα, την επομένη της πανηγυρικής νίκης στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής (14/11) στο δήμο Σιντικής.

Ο γνωστός δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του δήμου Σιδηροκάστρου, υπήρξε από τους πρώτους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Καρύδα και στέλεχος της Συντονιστικής Επιτροπής που δημιουργήθηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, με στόχο τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα.
Στην επιστολή του, που δημοσιοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, δεν υπάρχει αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί. Ο ίδιος, αναφέρει πως παραμένει θερμός φίλος της νέας δημοτικής αρχής, ζητάει συγνώμη απ΄  όσους τυχόν έβλαψε ή αδίκησε, ενώ ολοκληρώνει σημειώνοντας πως παραμένει στη θέση του ως νομικός σύμβουλος στο δήμο Σιδηροκάστρου.
Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας δήλωσε άγνοια για το περιεχόμενο, της επιστολης του στενού του συνεργάτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *