16/3 ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΣΕΡΡΩΝ

Με την άρνηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου, να αγωνιστεί με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, σημαδεύτηκε ο τελικός του 35ου πρωταθληματος της Ε.Π.Σ.Σερρών, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3).

Αιτία η απόρριψη του αιτήματος του Εθνικού, να καλυφθεί ο αγώνας, απο όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο απο την TVS life, που είχε τα νόμιμα δικαιώματα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του τελικού, δεν επετράπει στα συνεργεία του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση και του Τηλέ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, να καλύψουν τρίλεπτα τηλεοπτικά στιγμιότυπα του τελικού, προκειμένου να τα προβάλλον στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.
Το γεγονός αυτό επέφερε την έντονη αντίδραση των διοικούντων και του προπονητή Γιάννη Γεωργιάδη του Εθνικού Σιδηροκάστρου, που ζήτησαν να μπουν όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία και να καλύψουν το παιχνίδι, όπως είχε άλλωστε αποφασιστεί και στην σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης (9/3) μεταξύ των δύο ομάδων στα γραφεία της ΕΠΣ.

Μετά από έντονες διαβουλεύσεις και με δέκα λεπτά καθυστέρηση, παίκτες της Ηράκλειας και το διαιτητικό τρίο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι του Εθνικού Σιδηροκάστρου αρνήθηκαν να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί οριστικά.
Μέλη της Ε.Π.Σ. ανέφεραν πως για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, έχει υπογραφεί σύμβαση μεταξύ της ένωσης και της
TVS life
, με την οποία δεν είναι επιτρεπτή η είσοδος σε άλλα τηλεοπτικά συνεργεία, πέρα από την μετάδοση τρίλεπτων στιγμιότυπων.

Όσον αφορά το φύλλο αγώνα, αναφέρει αναλυτικά τους λόγους διακοπής, ενώ σύμφωνα με τους κανονισμούς το παιχνίδι κατακυρώθηκε στην ομάδα της Ηράκλειας με σκορ 0-2 άνευ αγώνα, ενώ παράλληλα ο Εθνικός Σιδηροκάστρου κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *