16/9 Στο Σιδηρόκαστρο χαρτονομίσματα από την απαγωγή Παναγόπουλου

«Νεκρανάσταση» της συμμορίας Βλαστού φοβούνται οι αστυνομικές Αρχέςμετά τον εντοπισμό και άλλων προσημειωμένων χαρτονομισμάτων από ταλύτρα που δόθηκαν κατά την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για τρία χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, τα οποίαεντοπίστηκαν στην Αγροτική Τράπεζα Σιδηροκάστρου. Τα χρήματα κατέθεσεστο γκισέ της Αγροτικής γνωστός πελάτης της τράπεζας και κάτοικος τηςπόλης. Ο 50χρονος πελάτης, το μεσημέρι της Δευτέρας, κατέθεσε μεγάλοποσό στο συγκεκριμένο υποκατάστημα. Κατά τον έλεγχο που έκανε ο ταμίας,διαπίστωσε ότι οι αριθμοί σειράς των χαρτονομισμάτων ήταν καταχωρημένοιστη βάση δεδομένων που διατηρεί on line η Αγροτική, για να εντοπίζονταιχρήματα προερχόμενα από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η Διεύθυνση της τράπεζας ειδοποίησε τα στελέχη της Δίωξης, τα οποίαεπιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για χαρτονομίσματα που είχαν προσημειωθείπριν παραδοθούν ως λύτρα στους απαγωγείς.

Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε πως ο 50χρονος δεν είχε καμία σχέση με τηδιακίνησή τους, αλλά ότι και ο ίδιος ήταν θύμα εκείνων που τα είχανθέσει σε κυκλοφορία.
Τώρα, τα λαγωνικά της Δίωξης προσπαθούν να εντοπίσουν την «άκρη τουνήματος» που ενδεχομένως θα οδηγήσει στον άνθρωπο που διακινεί χρήματααπό την απαγωγή.
Υπενθυμίζεται ότι ούτε το κρησφύγετο των απαγωγέων έχει ανακαλυφθεί,ούτε όμως και τα χρήματα που δόθηκαν ως λύτρα, με εξαίρεση πολύ μικράποσά.

πηγή: www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *