17/12 Νέες διακρίσεις για τον συμπολίτη μας Κορωνίδη Θ. στο FITNESS Mr. WORLD


Οι διακρίσεις για τον συμπολιτη μας Κορωνίδη Θεόδωρο συνεχίστηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FITNESS Mr. WORLD που διοργανώθηκε απο την ΝΑΒΒΑ WFF και πραγματοποιήθηκε στο Graz της  Αυστρίας στις 23 Οκτωβρίου.
Η ΝΑΒΒΑ WFF είναι η παγκόσμια ομοσπονδία FITNESS , η οποία πραγματοποιεί δύο (2) αγώνες κάθε χρόνο.


Σε αυτό το πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου , οι οποίοι πέρνουν την προκρισή τους από τις εθνικές ομοσπονδίες τους.
Η ελληνική αποστολή μέσω της ομοσπονδίας  συμμετείχε με δέκα αθλητές που αγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες.
Ο πρόεδρος της NABBA WFF HELLAS Κος Στράτος Χ"Δημητριάδης υπογράμμισε πως πρώτη φορά η Ελληνική αποστολή εκπροσωπήθηκε επάξια με τόσους πολλούς αθλητές και επέστρεψε στη χώρα μας με οκτώ (8) κύπελλα!
Όσον αφορά τον αθλητή μας Κορωνίδη Θεόδωρο, στη συλλογή του προστέθηκε το κύπελλο της 6ης θέσεως στην κατηγορία FITNESS PERFORMANCE UNDER 35.
Σε προσωπική μας συνομιλία , ο αθλητής μας πιστεύει πως άξιζε κάτι καλύτερο απο  την 6η θέση και θέτει ως στόχο την πρώτη τριάδα στο Mr. UNIVERSE που θα πραγματοποιηθεί το Μάϊο του 2011 στη Γερμανία.
Θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του BODYSTYLE GYM στις Σέρρες , το ταξιδιωτικό γραφείο AVRAMIDIS TOURS στο Σιδηρόκαστρο και ιδιαίτερα τη συναθλήτριά του κα Πασχαλίδου Μαρία που με την προτροπή της επανήλθε στα αγωνιστικά τερέν και με την υποστήριξή της στη διαρκεια της προετοιμασίας τους  έφτασε να συναγωνίζεται με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.

Η προσωπική μου εκτίμηση ειναι πως ο Θοδωρής είναι ενάς αθλητής που με την επιμονή και την υπομονή του θα εκπληρώσει τους στόχους του.
Γι’ αυτό και μόνο είναι πρωταθλητης και θα πρεπει να αποτελεί πρότυπο για τον καθένα. 

Ας του ευχηθούμε λοιπόν καλή προετοιμασία για τη Γερμανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *