17/5 ΚΟΙΜΗΣΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1

Δεν τα κατάφερε ο ΕΘΝΙΚΟΣ να πάρει την πρόκριση για τον τελικό παρ’ ότι νίκησε με 1-0 στην Κοίμηση. Πολύ καλός και αποφασισμένος για την ανατροπή ο ΕΘΝΙΚΟΣ που μπήκε δυνατά απο την αρχή. Προηγήθηκε στο 6′ όταν ο ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ μπήκε απο τα δεξιά και έσπασε την μπάλα,με τον ΔΕΝΤΣΑ που μπήκε απο πίσω στην περιοχή να εκτελεί με ωραίο και δυνατό σουτ τον τερματοφύλακα της Κοίμησης. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ συνέχισε να παίζει στο μισό γήπεδο την Κοίμηση,είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα χωρίς όμως να τις μετουσιώσει σε γκόλ. Με την Κοίμηση να αρκείται σε καθαρά αμυντικό ρόλο και στην προσπάθεια της να σπαταλήσει τον χρόνο με συνεχείς καθυστερήσεις απο το πρώτο ημίχρονο.

 Α΄ ΦΑΣΗ              1ος♦2ος♦3ος            Β’  ΦΑΣΗ            1ος♦2ος♦3ος        Γ’  ΦΑΣΗ

Κοίμηση – Τερπνή          0-0♦ 2-0♦ 2-1    Κοίμηση-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν1  2-0♦ 0-0♦ 0-1       Κοίμηση – Ν2

Ν.Ζίχνη – Μητρούσι       1-1♦ 0-3♦ 4-0    Ν.Ζίχνη-Α.Πορόια  Ν2  4-0♦ 1-2♦                   

Α.Πορόια – Μονόβρυση  1-0♦ 1-1♦ 3-0                                                                   

Ψυχικό – ΕΘΝΙΚΟΣ       0-2♦ 1-1♦ 0-1 

Στην Α’ και Β’ ΦΑΣΗ  γίνονται δύο (2) αγώνες υποχρεωτικά και τρίτο αν χρειασθεί. Πλεονέκτημα έδρας έχουν οι ομάδες που τερμάτισαν 1ες και 2ες στον κάθε όμιλο. Προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα που έχει δύο (2) νίκες.

Αν στους τρεις αγώνες δεν υπάρξει ομάδα με δύο (2) νίκες τότε προκρίνεται στην επόμενη φάση η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play-off.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνεται κριτήριο η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα play-off. (Τα εκτός έδρας τέρματα ΔΕΝ υπολογίζονται extra).

Στην περίπτωση ίσων τερμάτων, ακολουθεί στον τρίτο αγώνα διαδικασία παράτασης και πέναλτι.

Στην Γ’ ΦΑΣΗ διεξάγεται ένας αγώνας σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΣ (ΤΕΛΙΚΟΣ). 

                ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: (ΓΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ) ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΚΩΤΟΥΛΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ν., ΔΕΝΤΣΑΣ, ΣΤΟ’Ι’ΚΟΣ, Α’Ι’ΒΑΤΖΙΔΗΣ(75’ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ), ΒΟΥΑΝ(80′ ΓΑΔΟΣ), ΠΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ Δ., ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΕΝΤΖΗΣ.     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *